Af - 13/03-14 16:36; Opdateret: 13/03-14 18:25

Genbo til død kvinde: Hun døde under vild tumultGenbo til død kvinde: Hun døde under vild tumult

Kvinden, som torsdag eftermiddag blev fundet livløs i sin lejlighed på Frederiksberg, døde under vild tumult.

storybild

Kvinden, som torsdag eftermiddag blev fundet livløs i sin lejlighed på Frederiksberg, døde under vild tumult. (Billede: Google Maps)

- Underboen hørte, at der var vild tumult oppe i lejligheden. Og lejlighederne er ikke specielt lydfølsomme, siger Iben Konnerup Jensen til mx.dk.

Hun er genbo til den døde kvinde, som torsdag eftermiddag blev fundet død i sin lejlighed på C.F. Richs Vej 106 på Frederiksberg i København.

Person fundet død på Frederiksberg
Person fundet død på Frederiksberg

Ifølge Iben Konnerup Jensen, der er 27 år og skolelærer til dagligt, er der ikke tvivl om, at der er sket en forbrydelse.

- Kvindens søn og en anden gerningsmand er set flygte fra opgangen, og der var en, der sagde, at sønnen havde hængt ud af vinduet, siger hun.

Iben Konnerup Jensen kender ikke kvinden og sønnens forhold.

Hun fortæller, at kvinden var mellem 65-75 år og medlem af bestyrelsen for ejerforeningen.

- Jeg sagde hej til hende så sent som i forgårs, så det er lidt ubehageligt at tænke på, at hun nu er død, siger den unge folkeskolelærer.

Det var viceværten, der fandt den døde kvinde inde i lejligheden omkring kl. 13, efter underboen havde ringet og sagt, at hun havde hørt vild tumult.

- Viceværten sagde ikke noget om, hvordan hun var død, eller om der var blod i lejligeheden, så jeg ved ikke, hvad der er sket, siger Iben Konnerup Jensen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx