Af - 16/02-14 20:02; Opdateret: 16/02-14 21:02

Helles redning? Lokalpolitiker vil lære dig at stå på skøjter – gratisHelles redning? Lokalpolitiker vil lære dig at stå på skøjter – gratis

Socialdemokraterne på Frederiksberg vil give borgerne gratis skøjteundervisning.

storybild

Socialdemokraterne vil have gratis skøjteundervisning i Frederiksberg Kommune, mens Liberal Alliance ikke mener, at det er en kommunal kerneydelse. Her er vi på skøjtebanen ved Frederiksberg Runddel sidste vinter, hvor i hvert fald en godt kunne se ud til at have brug for lidt undervisning... (Billede: Polfoto/Joachim Adrian/arkiv)

Socialdemokraterne og partileder Helle Thorning-Schmidt bløder i meningsmålingerne, og regeringen løber ind i møgsag efter møgsag.

De fleste har svært ved at pege på, hvad det gamle arbejderparti skal gøre anderledes, men hvem ved - måske skal de kigge på et nyt forslag fra en lokalpolitiker på Frederiksberg.

Ballade på Borgen sender Thorning og co. i frit fald
Ballade på Borgen sender Thorning og co. i frit fald

Hun har foreslået, at kommunen skal udbyde gratis skøjteundervisning til borgerne - for det er bare lidt sjovere at stå på skøjter, hvis man rent faktisk kan finde ud af det, lyder det:

- Vi har nogle kommunalt betalte skøjtebaner, som er meget brugte. Men man har ikke mulighed for at få skøjteundervisning, for der er ikke en skøjteklub på Frederiksberg, forklarer Sine Heltberg, der sidder i Frederiksberg Kommunalbestyrelse for Socialdemokraterne, til mx.dk.

Skøjtebanerne er klar til løb
Skøjtebanerne er klar til løb

- Vi har helt vildt mange børn og unge stående på ventelister til idræt på Frederiksberg, og jeg vil gerne være med til at sikre, at flere kan få glæde af de faciliteter, vi har. Her i vintertiden mangler vi jo idrætshaller, så hvis flere kan få glæde af udeidrætten, synes jeg da bare, vi skal støtte det med dette lille bidrag, tilføjer hun.

På Facebook har Liberal Alliance ytret sig skeptisk om forslaget, men Sine Heltberg håber alligevel på at kunne samle flertal for forslaget i kommunalbestyrelsen – også fordi det ifølge hende vil koste meget lidt sammenlignet med, hvad det i forvejen koster at drive skøjtebanerne.


Kultur- og Fritidsudvalget på Frederiksberg behandler forslaget i morgen, og derefter skal det behandles i kommunalbestyrelsen igen, muligvis allerede næste mandag.

Sådan overlever dit kæledyr vinterkulden
Sådan overlever dit kæledyr vinterkulden

Mener du, at forslaget er godt set af lokalpolitikeren, eller er det ikke noget, man skal bruge skattekroner på? Skriv din mening i kommentarfeltet længere nede.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Avicii døde pludseligt: Nu udtaler...
bt.dk
Drukneulykke ved Rødvig Stevns: Én...
bt.dk
Dansk kaffekæde i navneskifte - det...
bt.dk
Jackson-familien er dybt bekymret for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx