Af - 04/02-16 10:57; Opdateret: 04/02-16 11:09

Stylingtips, shopping og snacks - modeugen i dagStylingtips, shopping og snacks - modeugen i dag

Modeugen er i fuld gang og København er fyldt med sjove og festlige arrangementer. Vi giver dig et overblik over, hvilke ting du kan opleve i dag.

storybild

Fra sidste års Asger Juel Larsen show. (Billede: Elisabeth Eibye)

Kolde øl, forførende dufte og fest til den lyse morgen. Copenhagen Fashion Week har fede ting på programmet denne torsdag.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Stylist giver råd


Trænger du og din garderobe til lidt inspiration? Kom med til modeshow i butikken Superlove i Gothersgade og få tips af Malene Blaaberg, der har erfaring som stylist i modebranchen. Arrangementet starter klokken 16, hvor der vil være snacks og bobler.

Modeuge hos Message


Gør et kup hos Message i Købmagergade og på Vimmelsskaftet, når de eksklusivt har tilbud på deres forårs kollektion. Gå på jagt i de nye forårsklude til musikken fra dj-pulten og forkæl dig selv med drinks og snacks. Det hele starter klokken 16.

Duft af mode


Parfumeforretningen Crime Passionnel inviterer til en aften med forførende dufte, chokolade, bobler og gratis vareprøver. Det hele foregår på Hyskenstræde klokken 15 til 21.

Parfumeforretningen Crime Passionnel

Film om modeverdenen


Hvordan opstår nye trends og nye vaner? Få en dybere forklaring når Magasin Du Nord viser dokumentaren 'Tren Beacons' torsdag aften klokken 18. Det er gratis at deltage.

Chri Chri Fashion Week Party


Drik rosé og dans sammen med Christiane Schaumburg Müller og resten af ChriChri-crewet, når de holder fest i anledning af modeugen ved Noho Bar i Kødbyen. Festlighederne starter klokken 22.

Christiane Schaumburg-müller lancerede i 2014 online magasinet Chri Chri. (Bild: Polfoto)

Øl og bog-lancering hos Wood Wood


Wood Wood glipper aldrig muligheden for at holde fest under modeugen. Og det samme gælder i denne uge. I Wood Wood-lokalerne i Grønnegade er Heineken lagt på køl til fremvisningen af forårs og sommerkollektionen 2016 og lanceringen af street style bogen 'All Goods 2015'. Forfatteren til bogen Michael Dupouy vil være tilstede hele aftenen og signere kopier af bogen. Det hele sker fra klokken 17 til 20.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nyt rod på Københavns Rådhus: 'Det...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Ekstremt rekordforsøg: 24-årige...
bt.dk
SÅDAN! Danskere vinder historisk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx