Af Amalie Abildgaard - 22/08-17 13:36

Politiet efterlyser: Har du set disse to mænd?Politiet efterlyser: Har du set disse to mænd?

Københavns Politi efterlyser to personer, som kan sættes i forbindelse med et skyderi søndag aften.

storybild

(Billede: Københavns politi)

Det skriver de i en pressemeddelelse.

Der blev fyret minimum otte skud af søndag klokken 18.48 i Esromgade på Nørrebro i København mod en bil. Vagtchefen kunne søndag aften fortælle til BT, at der også var blevet skudt mod en husmur, og at der ikke var nogle tilskadekomne.

Nu efterlyser de to personer i forbindelse med skyderiet. De to personer er set i området kørende på henholdvis en limegrøn mountainbike samt en rød damecykel med cykelkurv.

Københavns Politi ønsker i den forbindelse henvendelse fra borgere, som kan komme med oplysninger om de to personer.

Københavns Politi kan kontaktes på telefonnummer 114.

De seneste dage har det efterhånden været mere reglen end undtagelsen, at der har været skud i København. Særligt Nørrebro og Københavns Nordvestkvarter har været ramt i forbindelse med den verserende bandekonflikt i hovedstaden.

Den optrappede konflikt har resulteret i flere end 20 skudepisoder i København siden juni. På den ene side står banden Loyal To Familia, der har hjemme ved Blågårdsplads på Nørrebro. De ligger i krig med banden Brothas, der holder til ved Mjølnerparken.

Politiet har endnu ikke meldt ud, om anmeldelsen om skyderiet i Esromgade var banderelateret.

Esromgade ligger mellem Nørrebros Runddel og Nørrebro Station, tæt på Den Røde Plads, hvor der tidligere er afgivet skud.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx