Af - 25/11-15 10:37; Opdateret: 25/11-15 11:03

GUIDE: Her er Københavns 100 bedste spisestederGUIDE: Her er Københavns 100 bedste spisesteder

For første gang nogensinde har Yelp udarbejdet en liste over de 100 bedste spisesteder i København. På listen finder man både gourmet, kebab og morgenmad. Se alle stederne her.

Bildstrecke im Grossformat »

Er du i tvivl om, hvor du skal invitere kæresten, veninden eller mor ud at spise? Så se med her.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

For første gang nogensinde har Yelp udarbejdet en liste over de 100 bedste spisesteder i København. Yelp er en online byguide, som hjælper folk med at finde lokale steder at spise, shoppe og drikke. Hver uge leverer Yelp desuden guides til København i samarbejde med metroxpress.

På listen finder du de bedste lokale spisesteder i København baseret på antal anmeldelser og samlet antal stjerner. Der er både smørrebrød, gourmet, kebab og pizza på listen.

Her er listens top-10:På toppen af listen finder man verdens bedste restaurant af fire omgange og to-stjernet Michelin-restaurant Noma.
På andenpladsen finder man Next Door Café som er stedet i indre by, hvor lokale mødes for at få dagens omgang københavnerstemning krydret med et solidt og billigt måltid.
På tredjepladsen er burgerstedet Banana Joe på Nørrebro, der især er et hit hos de internationale anmeldere på Yelp.
Mia A., Christianshavn: For forholdsvis få penge kan du få en aften på
Höst med lækker mad og med retter der ind imellem overrasker.
Helene Ø.,København: Maden er jo i en klasse for sig og den ene vidunderlige servering overtog den anden. Det er mere end mad. Det er kunst smukt velafbalanceret og ren nydelse fra start til slut.
Louise H., Østerbro: Jeg må sige det her er absolut den bedste cheesecake jeg har fået!!
Rebecca M., Frederiksberg: Uanset om det er nat eller dag, om der er alkohol i blodet eller ej, så er deres sandwich altid lækre, frisklavede og lige tilpas snaskede. Og kæmpestore.
Astrid P., København: Forno a Legna gør det helt rigtigt, det med pizzaer: Sprød bund, tilpas med fyld (ikke overlæsset), og en helt autentisk italiener der står og råber.
Sofie L., København: Aamanns smørrebrød er højtbelagt uden at blive for meget, brødet er lækkert, pålægget er så god kvalitet og veltillavet og så er styrkerne altid smukt anrettet med små, fine detaljer.
Katrine D., København: Papirøen er et af mine absolut yndlingsteder i vores dejlige by! Uformel stemning, havneudsigt, god og billig mad!


Du kan se hele listen her.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

LIGE NU: Voldsom ulykke spærrede...
bt.dk
DMI: I morgen vågner danskerne i én...
bt.dk
Politiet advarer: Luk ikke op for...
bt.dk
Mand død i brand
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx