Af - 30/11-15 08:15

Her er status efter Gorms hærgen i KøbenhavnHer er status efter Gorms hærgen i København

Stormen Gorm sluttede af i København, hvor politiet melder om en 'forbavsende stille' aften. Her til morgen har den dog stadig sat sine spor i trafikken.

Bildstrecke im Grossformat »

Her kan du se billeder fra, da stormen Gorm ramte hele Danmark.

Gorm har forladt Danmark, og vi er vågnet op til en morgen, hvor der stadig kan være spor efter stormen, der enkelte steder blev opgraderet til orkan.

Der er ingen meldinger om alvorlige personskader, heller ikke i København, hvor politiet som det sidste sted i landet ophævede deres opfordring om, at folk blev indendøre.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Københavns Politi har haft 96 anmeldelser i forbindelse med stormen, men ellers går meldingen på, at der har været 'forbavsende stille'.

- Det har været løsrevede stilladser, væltede træer, tagsten og sådan noget. Vi har været ude at afspærre og sådan noget, og blæsten har selvfølgelig været her, men vi har ikke haft synderligt travlt, siger vagthavende Henrik Svejstrup.

Han melder desuden om, at der ikke længere er problemer på vejen, og her glider trafikken, som den nu gør på en mandag morgen - bortset fra at lette køretøjer skal undgå Øresundsbroen.

Gorm gjorde mest ondt på Midtjylland og Nordsjælland
Gorm gjorde mest ondt på Midtjylland og Nordsjælland

Hos DSB har stormen dog givet anledning til ændringer og aflysninger fra morgenstunden af. Kystbanen kan ikke køre mellem Helsingør og Nivå, da et væltet træ har ødelagt køreledningerne.

Der kører toge mellem København og Nivå hvert 20. minut, mens resten af turen skal klares i togbus. DSB ved endnu ikke, hvornår de kan kører normalt igen.

Desuden melder DSB også om, at kun Kystbanetog, S-tog og InterCitytog standser mellem København H og Østerport, ligesom at lokaltoget til Holbæk er aflyst frem til 12-tiden. Her stopper Kalundborg-ruten dog ved alle stationer.

DMI: Her havde Gorm mest vind i sejlene
DMI: Her havde Gorm mest vind i sejlene
Gorm forsinker togene i mindre grad mandag
Gorm forsinker togene i mindre grad mandag


LÆS OGSÅ: Danmark efter Gorm: Togtrafik påvirket flere steder i landet

LÆS OGSÅ: DMI-kort: Her er Gorms vildeste vindstød

LÆS OGSÅ: Danmark slipper nådigt fra mødet med stormen Gorm

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx