Af - 16/12-13 15:46

EuroPark har behandlet klager over stormbøderEuroPark har behandlet klager over stormbøder

EuroPark har annulleret nogle af de parkeringsbøder, firmaet udstedte umiddelbart efter stormen Bodil, hvor den høje vandstand fik bilejere til at flytte deres biler højereliggende og tørre steder.

storybild

EuroPark har nu behandlet en række af de klager, der kom i kølvandte på stormen Bodil. (Billede: Polfoto)

Det vakte vrede blandt mange bilejere, da EuroPark efter stormen Bodils rasen udskrev parkeringsbøder til bilejere, der efter myndighedernes advarsler om stigende vandstand i havneområder, flyttede deres biler til højereliggende og tørre steder.

EuroPark oplyser i en mail til Metroxpress, at man nu har haft mulighed for at behandle nogle af de sager, der var i forbindelse med stormen i området omkring Sluseholmen.

EuroPark: Stormbøder skal vurderes indviduelt
EuroPark: Stormbøder skal vurderes indviduelt

- Her er der kun udstedt få kontrolgebyrer, og vi har kun modtaget nogle enkelte henvendelser fra utilfredse bilejere. Efter individuel behandling af klagerne, har vi nu besluttet at annullere nogle af de kontrolgebyrer, der er klaget over i dette område, og hvor det kan godtgøres, at der har været tale om en akut situation, mens vi har fastholdt kravet til de bilister, hvor det ikke kan godtgøres, at en ulovlig parkering skyldes de særlige omstændigheder ved stormen, siger Michael Christensen, administrerende direktør i EuroPark.

Han fastslår, at politiet efter EuroParks opfattelse har været ude i god nok til med opfordring til at fjerne sin bil, inden vandet begyndte at stige.

Politiker: EuroPark skal annullere storm-bøder
Politiker: EuroPark skal annullere storm-bøder

- Hvis man som bilist er advaret på forhånd og i god tid, så har man også haft mulighed for at parkere sin bil forsvarligt og efter de regler, der gælder på området. Dermed er der ikke tale om en akut situation, som automatisk kan tilsidesætte reglerne, siger Michael Christensen.

Venstres medlem af Borgerrepræsentationen Jens-Kristian Lütken opfordrede i sidste uge EuroParks administrerende direktør til at annullere bøderne udskrevet til blandt andet beboere i Sluseholm-området i Københavns Sydhavn, da han mente, at det er almindelig god opførsel ikke at udskrive bøder i en situation, som den københavnerne oplevede efter torsdagens storm.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vildt Eriksen-show i sikker sejr!...
bt.dk
Tidligere S-minister afværger...
bt.dk
Remee er ikke imponeret over Sanne:...
bt.dk
S: Skilsmissepar skal tvinges til en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx