Af Philip Bidstrup - 02/08-16 16:27; Opdateret: 04/08-16 15:53

Ny dansk natklub har 'glory holes' på herretoiletterneNy dansk natklub har 'glory holes' på herretoiletterne

Når Klub Bisou åbner i København, vil ejerne gerne provokere og rykke grænserne for, hvordan man går i byen.

Bildstrecke im Grossformat »

Bisou betyder kys – og Klub Bisou vil kysse det brutale i nattelivet. Klub Bisou skal være en fest, der rykker grænser.

Og Klub Bisou vil nok for mange være grænseoverskridende.

Glory holes, fortrydelsespiller og skriftestole er blot nogle af de ting, der vil være at finde på den nye natklub.

Victor Gerner og Joachim Lund Andersen er mændene bag natklubben, der overtager adressen, hvor Simon Frank, Simon Lennet og Casper Christensens Sunday Club indtil for kort tid siden lå. De tre har dog stadig en andel i ejerskabet.

Og ejerne af natklubben har gjort sig overvejelser, om de mange tiltag vil støde deres gæster:

- JA forhåbentlig - ellers har vi da gjort det skidt. Vi er her for at provokere og rykke rundt i folk. Det hele er jo med et kæmpe glimt i øjet - det handler bare om at have det sjovt. Og der skal man skubbe til nogle grænser. Det kan vi, siger Victor Gerner til Metroxpress, inden han fortsætter:

- Jeg håber selv meget på, at der er nogle forældede kendisser og interesse-organisationer, der bliver rigtig stødte. Hvis Kirken også gør, sover jeg godt i aften.

QUIZ: Forstår du de unges weekend-slang?
QUIZ: Forstår du de unges weekend-slang?

Joachim Lund Andersen har det på samme måde. Klubben skal støde folk!

- Faktisk er vi stolte af at være gode til at støde folk - helst et elektrostød med en hjertestarter, lyder det fra Joachim Lund Andersen.

Glory holes og skriftestole på toiletterne
Som et led i chokerings-strategien har de to klubejere besluttet at udstyre alle herretoiletterne med et såkaldt 'glory hole'. Et hul i væggen, hvor mænd anonymt kan stikke deres kønsorgan igennem og vente på, at det bliver 'modtaget' på den anden side. Hvad der sker på den anden side, er der ingen, der ved. Kun Klub Bisou-drengene, men de vil ikke ud med det.

- Hvor de leder hen er hemmeligt. Det er jo hele ideen med glory holes. Spændingen om, at man ikke ved, hvem der tager fat i den anden ende. Man må bare stole blindt på, at de kan deres kram og ikke har alt for mange skægstubbe. Eller det kommer jo selvfølgelig an på, hvordan man kan lide det, siger Victor Gerner.

På kvindetoiletterne vil der ikke være glory holes. Der vil til gengæld være en skriftestol, hvor de unge kvinder skal kunne få tilgivelse for deres synder.

- Vi har skriftestole, fordi pigerne oftere har brug for at lette hjertet og samvittigheden end drenge. Ikke at drengene opfører sig pænere. De er bare fuldere og dummere og kan alligevel ikke huske en skid. På den anden side vil der sidde en, der lytter. Det er pointen. Én, der har hørt det værste og ikke dømmer, siger Joachim Lund Andersen, som fortæller, at de er der for at tilgive selv de værste synder.

- På den måde at vi sikre på, at folk synder hundrede procent igennem. Jeg tror, de fleste synder vil handle om, at en pige tænder på én, der ligner hendes far, spår Joachim Lund Andersen.

Dansk natklub: Pokémon har fået os til at udvide vores førstehjælpskasse
Dansk natklub: Pokémon har fået os til at udvide vores førstehjælpskasse

Udover skriftestole og glory-holes vil der være "et hemmeligt rum, hvor en Lady Boy altid sidder klar til at bekræfte mændenes lyst med et hand-job eller en finger eller to til pigerne," skriver Klub Bisou i en pressemeddelelse.

Natklubben skriver også, at hvis et par forlader stedet før lukketid, vil de få udleveret en viagra- og fortrydelsespille ved udgangen.

Hvis du vil forarges på regulær basis, kan du søge om medlemskort på www.klubbisou.dk.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx