22/11-15 11:51; Opdateret: 22/11-15 15:12

Politiet: Mistænkelig genstand er uskadeliggjortPolitiet: Mistænkelig genstand er uskadeliggjort

Den mistænkelige genstand nær Udenrigsministeriet i København er nu uskadeliggjort, oplyser politiet. Genstanden undersøges nu nærmere.

storybild

Arkivfoto (Billede: Polfoto)

Forsvarets ammunitionsryddere, EOD, uskadeliggjorde søndag først på eftermiddagen en mistænkelig genstand, der tidligere søndag førte til, at gaderne omkring Udenrigsministeriet i det centrale København blev afspærret.

Den mistænkelige genstand var en pakke, der var omviklet med gaffatape, så man ikke kunne se, hvad det var. I betragtning af det beredskabsniveau, som vi har nu, tager vi den slags alvorligt, siger vagtchef Kristian Aaskov, Københavns Politi.

Søndag formiddag klokken cirka 11.40 blev området, der ligger på Christianshavn, afspærret efter fund af den mistænkelige genstand i Sankt Annæ Gade lige ved Strandgade.

Ifølge ekstrabladet.dk har Strandgade, hvor Udenrigsministeriet ligger, været afspærret mellem ministeriets bygning lige ved Knippelsbro og Bådsmandsstræde. Også Sankt Annæ Gade har været spærret fra Ovengaden Neden Vandet til Strandgade.

Kort før klokken 14 oplyser politiet, at forsvarets ammunitionsryddere har ydet assistance.

- Genstanden er uskadeliggjort af EOD på stedet og undersøges nu nærmere, lyder det fra Københavns Politi.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx