Af - 16/01-15 10:08

TV: Natklubejere vil tæske hinanden - og du kan få lov at se påTV: Natklubejere vil tæske hinanden - og du kan få lov at se på

Venner i nævekamp, potente dværge og hårdtslående thaipiger er nøgleordene, når ejerne bag natklubben Jupiter i morgen kalder ind til boksebrag.

Teaser til morgendagens bokseopgør. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Få nyheder om København direkte i dit Facebook-feed. Følg os her.

De er vant til at få styrketræning ved at løfte magnumchampagner, og konditionen bliver normalt vedligeholdt på dansegulvet.

Men de to natklubejere Patrick Peitzsch og Anthon Louis har i den seneste halvanden måned skruet gevaldigt op for træningen.

I morgen støder de nemlig sammen i et boksebrag, når de to skal finde ud af, hvem der er den stærkeste.

Natklubejer om live-sex: Jeg forstår godt, det kan virke voldsomt
Natklubejer om live-sex: Jeg forstår godt, det kan virke voldsomt

Sammen med Heineken inviterer de til et vaskeægte freakshow af en bokseevent i Papirhallen, hvor to kvindelige thaiboksere først mødes i ringen. Efterfølgende vil to dværge gå løs på hinanden, og til slut er det altså de to ejere af natklubben Jupiter, der skal forsøg at slå hinanden ud.

- Vi lægger vores venskab på hylden, når vi er ringen. Det er 100 procent seriøst, og vi har ingen aftaler om at være gentlemen, siger Patrick Peitszch.

Natklub-gæster blev udsat for dampende oralsex
Natklub-gæster blev udsat for dampende oralsex

Læsere vil sandsynligvis spekulere i, om ikke et enkelt slag i leveren vil få det til at sortne for en vodkaglad natklubejer, men Anthon Louis har valgt en anden strategi.

- Jeg skal holde ham på afstand med lange jabs, og når hans parader bliver for høje, skal jeg slå ham lige i maven, røber Anthon Louis, som med en kampvægt på 82 kilo er sværvægter.

Modstanderen Patrick har 10 kilo mindre at bære rundt på og går derfor til kampen som mellemvægter.

Københavns nye klub: Den er så vild, som du tror...
Københavns nye klub: Den er så vild, som du tror...

Og det afspejler sig også i oddsene på kampen. En bookmaker ringede selv til natklubejerne for at sætte kampen i spil, og her er Anthon favorit. Han giver pengene halvanden gang igen, mens et spil på Patrick giver indsatsen to og en halv gange igen.

- Men det er helt forkert sat!, griner Patrick Peitzsch.

Til lejligheden er Papirhallen blevet udstyret med en syv gange syv meter boksering, og den tidligere OL-bokser Johnny De Lima styrer slagets gang i ringen.

Ny natklub overvåger dig med babyalarmer på toilettet
Ny natklub overvåger dig med babyalarmer på toilettet

Når vinderen er fundet fortsætter festen på natklubben Jupiter, hvor dværgebokserne ifølge de to ejere vil kæmpe videre blandt gæsterne.

Lidt under 1.000 mennesker ventes på lægterne til morgendagens boksebrag.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx