Af Ritzau - 06/10-16 12:01; Opdateret: 06/10-16 12:44

Fem mænd anholdt for vold under fodboldkamp i Serie 2Fem mænd anholdt for vold under fodboldkamp i Serie 2

Spillere og tilskuere fra FC Albertslund reagerede med grov vold, da en dommer trak det røde kort.

storybild

Denne mand er efterlyst af politiet, da de mener, han er den sjette gerningsmand.

Københavns Vestegns Politi har torsdag morgen anholdt fem personer og sigtet dem for grov vold under en fodboldkamp i Albertslund.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MXKØBENHAVN her.

Episoden fandt sted om eftermiddagen 17. september i forbindelse med en Serie 2-kamp på Albertslund Stadion.

På et tidspunkt valgte kampens dommer at udvise en spiller fra FC Albertslund. Men det ville flere deltagere ikke finde sig i.

- I første omgang fører det til en konflikt med dommeren, som bliver truet og udsat for vold, siger politikommissær Kåre Laustsen.

- Herefter stiller spillere fra Hundige sig imellem, og det udvikler sig til tumult. Samlet set er der tale om slag, spark og skaller. I alt er der fem-seks forurettede, siger han.

Værst gik det ud over en spiller fra Hundige.

- Han ender med at ligge ned, mens der står nogle og slår og sparker på ham. Han har nogle skader og symptomer på hjernerystelse, siger Kåre Laustsen.

De fem anholdte er lokale mænd i alderen 17-29 år. Der er tale om to spillere og en træner fra FC Albertslund samt to tilskuere. I et retsmøde torsdag eftermiddag vil en af mændene blive krævet varetægtsfængslet.

Derudover mistænker politiet en sjette uidentificeret mand for at have deltaget i volden. Der er tale om en tilskuer, som inden slagsmålet er blev optaget af et overvågningskamera.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx