Af - 04/09-15 10:29; Opdateret: 04/09-15 11:26

Pas på! Voldsom regn giver løsrevne dæksler og oversvømmelserPas på! Voldsom regn giver løsrevne dæksler og oversvømmelser

Der er faldet meget regn her til morgen, og det har givet oversvømmelser og løsrevne dæksler rundt omkring i byen.

storybild

København har tidligere været ramt af skybrud og oversvømmelser. (Billede: Polfoto)

Hvis du blev overrasket af et regnskyl her til morgen, er du nok ikke den eneste. Det har nemlig været rigtig mange lokale heftige regnskyl, og det har skabt oversvømmelser rundt omkring i byen.

Regnen går amok: Her er de hårdest ramt
Regnen går amok: Her er de hårdest ramt

Hos Hofor, der er hovedstadens forsyningsselskab, oplyser man, at der er sprunget dæksler af ved Tuborgvej og Tagensvej, og de lige nu har mandskab derude for at få dækslerne på. Tuborgvej skulle ligeledes være afspærret af politiet.

- Vi pumper i øjeblikket på fuld kraft for at få vandet væk. Hvis man som borger ser et dæksel, der er sprunget op, må man meget gerne kontakte os, siger Astrid Skotte, der er pressechef i Hofor.

Ifølge DMI er de værste regnskyl overstået, og københavnerne kan i stedet se frem til sol.

- Langt det meste er overstået, men det er ikke ensbetydende med, at der kommer byger i eftermiddagstimerne, men det bliver slet ikke i samme omfang som vi så i morges. I stedet kan solen komme til at skinne lidt, siger vagthavende ved DMI, Michael Skelbæk.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx