Af - 17/11-15 13:50

Klar til julefrokosten? Her finder du byens bedste smørrebrødKlar til julefrokosten? Her finder du byens bedste smørrebrød

Julefrokost-sæsonen er ved at være over os, og det betyder ofte ægge- og sildemadder. I samarbejde med Yelp guider metroxpress dig til, hvor du finder byens bedste smørrebrød.

storybild

To sildemadder hos Aamanns Etablissement på Østerbro. (Billede: Rebecca M., Yelp.)

Danskerne er generelt glade for en god rugbrødsmad, men i den kommende tid skruer vi lige ekstra op for karrysilden, fiskefilleten, roastbeefen og leverpostejen. Julefrokost-sæsonen er nemlig over os, og snapsen skal skyldes ned med smørrebrød.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

I København er der mange restauranter, hvor du kan nyde den danske frokostklassiker - både i traditionel og i moderne form. I denne uge præsenterer vi dig for smørrebrøds-steder, som virkelig har gjort indtryk på Yelps anmeldere - velbekomme!Christine D., København: Vi kan ligeså godt indrømme, hvad der egentlig er Danmarks nationalret: smørrebrød. Og det kan de virkelig lave på Kronborg. Jeg er kommet her flere gange, og er altid gået meget glad og tilfreds herfra.Mads E., København: De serverer mega lækre frokostplatter af den klassiske danske stil. For 185 får man en lækker frokostplatte, som kan gøre selv den mest sultne mand glad og mæt!Sofie L., København: Her går man aldrig galt i byen! Aamanns smørrebrød er højtbelagt uden at blive for meget, brødet er lækkert, pålægget er så god kvalitet og veltillavet og så er styrkerne altid smukt anrettet med små, fine detaljer.Nicolai Nørr K., København: Vi valgte lidt af hvert, herunder en silde- og æggemad som var fantastiske startere. (...) Deres tatar 'Michel Roux Jr' med tatar blandet op med den helt rigtige mængde cognac giver stadig lidt gåsehud ved tanken om et eventuelt genbesøg.Oskar W., København: Rugbrødet var rigtig fint og med et godt modspil, men stadigvæk uden at overdøve fyldet. (...) Jeg tager hatten af og bøjer mig i støvet. Denne lille perle leverer sublim smørrebrød til en fantastisk pris.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk læge: Populær myte om kvinders...
bt.dk
Mads Langers skade forværret: 'Jeg...
bt.dk
Brand i lejlighed: Person var død, da...
bt.dk
John døde efter fejl på dansk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx