Af - 24/05-16 08:43

Hæng ud i 2300 happiness: Fem gode steder på AmagerHæng ud i 2300 happiness: Fem gode steder på Amager

Når sommeren kommer sætter mange kursen mod Amager Strandpark eller Islands Brygge, men hvad har Københavns Manhattan ellers at byde på?

storybild

Sushi hos Hatoba på Islands Brygge. (Billede: Julie K., Yelp)

2300 happiness, Københavns Manhattan, lorteøen ... der er mange meninger om, hvad man skal kalde Amager, men når sommeren sætter ind er bydelen med de mange udendørs- og vandområder et godt tilflugtssted for københavnerne.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Men hvad skal du give dig til, når solen er væk, eller du har fået rigeligt med sand mellem tæerne? Ugens guide holder dig beskæftiget i 2300 - fra morgenkaffen til de sene nattetimer. Her er fem steder, som Yelps anmeldere kan anbefale:


Fie B., København:: Seriøst den bedste kop kaffe jeg nogensinde har drukket! Og så ovenikøbet til en utrolig fair pris hos en mand der virkelig lever sin passion og altid er hyggelig at snakke med! Et dejligt sted hvor du virkelig kan forvente god kaffe, der er hjemmeristet.


Grazielle A., Amagerbro: Når man har brug for at drømme sig væk i et eventyrland af sjove æsker, dimser og farverige tæpper, kander og lamper - så er svaret: Forvandlingskuglen.


Julie K., København: En hyggelig lille perle på Islands Brygge, der overrasker ekstremt positivt på både pris og kvalitet! Klart et af de bedste sushisteder jeg endnu har været - og vælger man at blive og spise fremfor take away, bliver der kræset ekstra meget for anretningen!


Ida R., København N: For det meste varer showet 2-3 timer og man føler virkelig man er med i processen om at lave det færdige show (...) Spændende udvalg af drikkevarer og fair (teater-)priser. Prøv et testshow eller en open mic aften, det koster jo max 60 kroner!


Eva K., København S: Stedet ligger på hjørnet, du kan ikke undgå at se det på grund af det varme lys, som viser skikkelser af folk der drikker øl indenfor. Jeg vil kalde stedet et mix af en bodega og en halv trendy bar. (Oversat af Yelp).

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Hobro-stjerne i hård kritik: Råddent...
bt.dk
Drama i det britiske kongehus:...
bt.dk
Åh nej! Nyt snevejr på vej mod Danmark
bt.dk
Dramatiske scener: Storbrand på hotel...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx