Af - 06/07-16 20:55

Ding dong! Fem steder du kan blive cykel-klar i KøbenhavnDing dong! Fem steder du kan blive cykel-klar i København

Det er sommer, og du skal ud i det blå på din tohjulede. Her er fem steder i København, der kan hjælpe med at gøre din cykel total sommerklar.

storybild

Ama'r Cykel Service ligger som navnet antyder ... på Amager. (Billede: Natalie W., Yelp.)

Det er sommerferie, og det skal fejres med sol på stranden, grill i parken og kolde øl på en fortovscafé. Som en ægte københavner er det selvfølgelig din cykel, der bringer dig fra sted til sted. Ud i det blå (vi krydser fingre for ingen regn) med vind i håret og fart i pedalerne.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Er kæden slap, hjulet punkteret eller lygterne røget af i svinget, er der pludselig en anden lokal helt, der kommer ind i billedet - din lokale cykelhandler! Lige meget hvor du bor hende i byen, så har vi den bedste cykelhandler til dig og din tohjulede ven. Her er fem cykelhandlere, der har gjort indtryk på Yelps anmeldere:


Alona Vibe V., København: Kings cykler er den bedste cykelhandler i kbh, på trods af at der er mange om udbuddet. Ejeren er den flinkeste, mest reelle mand, som altid yder høj høj service. Priserne er i bund og kvaliteten i top.


Marcus M., København: Mit rustne vrag af en cykel havde hårdt brug for noget kærlighed. Fik at vide, at prisen ville være omkring 550 kr for ny slange, dæk og generel forårsklargøring, hvilket lød fint, men endte med kun at betale 462 kr for at få en toptunet cykel tilbage.


Thorbjørn K., København: Jeg er stor fan af flinke cykelmekanikere. De havde tilfældigvis åbent søndag aften da de havde nogle hængepartier, jeg fik pumpet min cykel som udviklede sig til en længere snak om cykler, og hvordan jeg sagtens kunne få lavet en specialcykel.


Kenneth J., København: Drengene i NoA er virkelig rare, og de giver dig en virkelig god service, og hvis du er flink ved dem, kan der hurtigt falde lidt ekstra af!
(...) Giv dem et kald, inden du kigger forbi, så kommer din cykel (sandsynligvis) foran i køen.


Kristian B., København: For første gang må jeg tage hatten af og give 5 stjerner. Dette sted er et af de billigste steder med den bedste service. Nu har jeg fået ordnet min cykel 2 gange hos El Hassan og begge gange har den været klar før tid og regningen mindre end forventet.

Spis amok! Fem steder med all-you-can-eat-sushi
Spis amok! Fem steder med all-you-can-eat-sushi

Fem nye steder i København, du ikke må misse denne sommer
Fem nye steder i København, du ikke må misse denne sommer

Her får du Københavns bedste is
Her får du Københavns bedste is

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx