Af Andreas Erboe Vestergaard - 12/08-17 13:40

Ville brænde lejligheden ned: Far forsøgte at myrde sine to små børn to gangeVille brænde lejligheden ned: Far forsøgte at myrde sine to små børn to gange

VED DU NOGET OM SAGEN? Så skriv til BT på 1929@bt.dk eller via vores Facebook-side.

storybild

(Billede: Mathias Øgendahl)

VED DU NOGET OM SAGEN? Så skriv til BT på 1929@bt.dk eller via vores Facebook-side.

En 57-årig mand er sigtet for drabsforsøg på sine to børn på to og syv år.

Det skriver Ekstra Bladet.

Anklager Helle Jensen fortæller til avisen, at sigtelsen er delt i to. Manden er således både sigtet for drabsforsøg og ildspåsættelse.

Torsdag nat omkring klokken 01.20 satte manden ifølge sigtelsen ild til en lejlighed på Thorvaldsensvej på Frederiksberg.

Det gjorde han ved at hælde brændbar væske ud i lejligheden, som han satte ild til, hvorved han bragte de øvrige beboere i ejendommen i fare.

Tidligt fredag morgen forsøgte den 57-årige mand ifølge politiets opfattelse at tage livet af sine børn på to og syv år i et øde industriområde i Rødovre lidt vest for København.

Her skal manden først have givet børnene sløvende medicin, mens de sad på bagsædet af hans bil, hvorefter han førte en slange fra udstødningsrøret ind i køretøjet.

Af ukendte årsager mislykkedes det grusomme forehavende, lyder det ifølge Ekstra Bladet i sigtelsen.

BT har lørdag formiddag været i kontakt med Ole Nielsen, der er efterforskningsleder ved Københavns Vestegns Politi, for at få et yderligere overblik over hændelsesforløbet i den mildest talt opsigtsvækkende sag.

Ole Nielsen bekræfter hændelsen over for BT og kalder den 'tragisk', men udover det har efterforskningslederen ikke nogen kommentarer til sagen.

Det er derfor blandt andet uklart, hvordan børnene har det.

Sagen skulle ifølge Ekstra Bladet bunde i familiære stridigheder, men de oplysninger vil anklager Helle Jensen dog ikke bekræfte over for avisen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superligaens bedste: Her er de 11...
bt.dk
Mand omkommet - faldt i vandet ved havn
bt.dk
Danskere snyder eller dummer sig:...
bt.dk
Henriks succesvirksomhed hjælper...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx