Af - 15/02-16 06:20; Opdateret: 23/02-16 15:48

Satte plakater op i hele København: Englænderen David efterlyser en dateSatte plakater op i hele København: Englænderen David efterlyser en date

Englænderen David, der bor i København, har taget kreative midler i brug for at få sig en Valentine's date. Se her, om det lykkedes ham.

Bildstrecke im Grossformat »

I galleriet øverst kan du se nogle af de steder, du har kunnet støde på #Valentinesdavid-plakaterne.

Den 28-årige englænder David Felton, der har boet i København i fire måneder, har taget kreative midler i brug for at skaffe sig en Valentine's date.

Således har han - med hjælp fra gode venner - de seneste dage hængt omkring 100 plakater op, hvor han efterlyser en Valentine's date.

- Folk havde fortalt mig, at Tinder er måden at møde folk på. Men jeg har ikke haft så meget succes der, bortset fra et par få Tinder-dates, siden jeg kom til København for fire måneder siden, siger han til metroxpress.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Her flyttede David til København fra New York, hvor hans firma - reklamebureauet PI&C - har sin base.

- Mit job handler om at finde på skøre idéer, så jeg tænkte, at måske en skør idé også kunne hjælpe mig i mit kærlighedsliv. Nogle gange kræver det en utraditionel tilgang at løse et problem, siger han.

Måske er du stødt på nogle af plakaterne, som blandt andet hænger i Indre by, ved Københavs Universitet og CBS.


Valentinsdag: Sådan reagerer danskerne på scorereplikker
Valentinsdag: Sådan reagerer danskerne på scorereplikker

Plakaten består af et A4 ark med et billede af en smilende David suppleret med teksten: "Har du set denne fyr? Kunne du tænke dig det?

Britisk, kreativ reklamefyr (28) ny i København. Få noget #Valentinesdavid denne Valentine's Day.

I bunden af plakakaten står henvisninger til den twitterkonto, han har oprettet til formålet, hvor han har forsøgt at sprede budskabet via hashtagget #Valentinesdavid.

Sammen med referencen til twitter står der små, humoristiske kommentarer som "kommer med Netflix" og "Det vil være en sjov historie".

Da metroxpress kontakter David søndag aften fortæller han, at projektet - trods den store og kreative indsats de seneste to dage - desværre ikke har ført til nogen date.

Glem Tinder og byture: Her finder du kærligheden
Glem Tinder og byture: Her finder du kærligheden

David tager det dog med et smil.

- Det var mest for sjov for at se, hvilken reaktion, jeg kunne få og hvor jeg prøvede at tænke lidt ud af boksen, fortæller han.

- Det var 90 procent sjov og ti procents håb om, at det ville føre til noget romantisk. Du ved aldrig, hvornår du vil møde den person, der vil ændre dit liv. Normalt kommer det på en uventet måde, siger han og fortæller, at han - selvom det aldrig mundede ud i nogen Valentine's date - har fået positiv respons på sine plakater, og hvordan folk han ikke kendte i forvejen har skrevet til ham, at han var sjov og skør.


Ved middagstid søndag gav han dog op og kontaktede én af sine gode veninder for at høre, hvad hun lavede. De har nu været i biografen og ude at drikke kaffe, så lidt Valentine's-hygge - omend ikke nogen date - blev det alligevel til for den optimistiske englænder, der fortæller, at han ikke har fortrudt sit lille kreative eksperiment og gerne gør det igen.

Hvis du sidder og ærgrer dig over, at du gik glip af en date med David, fortæller han også, at du stadig er meget velkommen til at henvende dig til ham på twitter.

- Selv hvis ingenting sker, vil jeg aldrig fortryde det. Nogle gange skal man bare se, hvad der sker, når man tager chancer, og jeg er bestemt åben over for en lidt forsinket Valentine's date, griner han.

Derfor fejrer Steve-O og Kat Von D valentinsdag i Danmark
Derfor fejrer Steve-O og Kat Von D valentinsdag i Danmark

Kærlighed ved første snap: Gabrielle fandt sin mand på Snapchat
Kærlighed ved første snap: Gabrielle fandt sin mand på Snapchat

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx