Af - 09/02-16 22:30; Opdateret: 10/02-16 09:13

Valentinesdag: Fem steder der kan imponere din dateValentinesdag: Fem steder der kan imponere din date

Ved du ikke, hvor du skal invitere din date ud, når det er Valentinesdag på søndag? Bare rolig, vi har fem bud til dig

storybild

Hyggelig indretning på Khun Jul Oriental i Store Kongensgade (Billede: Camilla S. (Yelp))

Så er det ved at være tid til romantik. På søndag er det Valentinesdag – de elskendes helligdag, hvor du kan vise din kæreste eller date opmærksomhed med blomster, søde kort – og med en dejlig middag.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MXKØBENHAVN her.

Men København vrimler med spisesteder, så hvor skal du invitere din date hen, hvis du er ude efter en romantisk middag a la Lady og Vagabonden? Her kan du læse om fem forskellige restauranter og verdenskøkkener, der hver især har imponeret Yelps anmeldere med god mad og stemning.


Mette S., Næstved:Det er en lille cafe med rigtig meget hygge. Lækker, simpel - men autentisk – menu, god atmosfære til en romantisk aften i byen. Lækker dessert og god kaffe. God betjening.


Sena B., København S.:Hvis man kan lide thai mad og vil have en hyggelig, overlækker og romantisk oplevelse, vil jeg hjertens gerne anbefale Khun Juk. Der er også hyggeligt om sommeren, hvor man kan sidde ude i Boltens Gård.


Simon S., København: Hatoba er et virkelig hyggeligt sted med en super god akustik, god service, og lækker indretning. Vi bestilte via Early Bird og fik 3 retter (dog uden dessert) som var fyldt med smag – man fornemmer virkelig, at de kæler for detaljerne.


Louise H., Østerbro:Et af de klart bedre steder i København efter min mening. De er tro mod kulturen, og hvad italiensk mad er. Det bliver holdt simpelt. Men på den helt rigtige måde. (...) Stemningen er hyggelig og et rigtig godt sted til en romantisk date med stearinlys.


Jenny K., København:Den perfekte restaurant til en romantisk middag. Indretningen er blød og afdæmpet, der er ikke nogle "show pieces" eller funky flash dimser, der skal stjæle opmærksomheden fra den gode mad og den dejlige vin.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vred mand tiggede på gaden: Da...
bt.dk
Dyr falder døde om, når de går forbi...
bt.dk
Dansk sports-komet scorer vild...
bt.dk
Bendtner single igen? Nu har han også...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx