Af - 14/06-16 13:23

Fem nye steder i København, du ikke må misse denne sommerFem nye steder i København, du ikke må misse denne sommer

Her er fem sommernyheder i København, du bør tjekke ud.

storybild

Japanske lækkerier hos Gyoza Bar i Kødbyen. (Billede: Rebecca M, Yelp.)

Det er sommer. Aaah. Årstiden nydes allerbedst med et køligt glas vin med udsigt til vandet, en hjemmelavet is i solen, en god frokost af danske råvarer i sæson eller en fyraftensøl med gode venner. Og hvorfor ikke prøve det hele på nogle af Københavns nyåbnede steder?

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Alle steder indbyder til at være udenfor - og lad os håbe sommervejret også gør det. Her er fem nye sommersteder i København, der har gjort indtryk på Yelps anmeldere:


Eirill S., København S: Både ude- og indeområderne er rigtig hyggelige, specielt kan jeg forestille mig, at dette er et perfekt sted for en lille fyraftensøl (eller to) på varme, solfyldte sommeraftener. Udvalget af lækre specialøl er stort, og her findes noget for enhver.


Heidi V., København S: Udvalget er stort, og der er alt lige fra hyldeblomst, lakrids, Ferrero Rocher og kokos, til de mere klassiske smage med chokolade, vanilje og forskellige bær og frugter. Jeg endte med 2 kugler med Chokomint og Stracciatella i vaffel, som jeg nød i solen.


Mirja B., København: Atmosfæren er forbløffende – du ved, den der perfekte følelse, når du finder et hemmeligt spot før alle andre? Det er det her i 2016. Du er placeret med en lille havnefront, husbåde og følelsen af at være på et hemmeligt sted. (Oversat af Yelp).


Marie F., København: Stedsans har åbnet en 'Farm to Table' Streetkøkken bod i Torvehallerne på pladsen mellem Hal 1 og Hal 2. Fokus er som på restauranten på lokal, sæsonbetonet mad, der bare smager godt. Og det gør det. Smager godt altså.


Rebecca M., Frederiksberg: Gyoza Bar er et skridt foran alle andre!
Og hvorfor er de det? Jo, fordi de har gjort et koncept ud af at servere noget, der ikke har været i fokus i byen endnu – nemlig gyoza, stegte japanske dumplings.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx