Af - 14/03-16 14:14; Opdateret: 14/03-16 16:00

Bizart blowjob-event på bordel: Få en sutter mens du spiser bøfBizart blowjob-event på bordel: Få en sutter mens du spiser bøf

Københavner-bordel forsøger sig med bøf og blowjob-event. - Man skal synes, det er frækt at se en pige give en anden mand et blowjob, lyder det fra bordellet.

storybild

Hvad synes du om Bøf og blowjob-dag? I artiklen kan du give din holdning til kende og dele den på Facebook. (Billede: Facebook/Steak and BJ Day)

Nogen synes, det er noget plat, opreklameret mandehørm. Andre synes, det er en sjov og uskyldig gimmick.

På bordellet Cassiopeia Stars på Østerbro i København er den internationale 'bøf og blowjob'-dag nu gået hen og blevet en mærkedag med sit helt eget særlige event.

'Så er der dømt b&b dag - mændenes Valentins dag. Vi disker op med den vildeste pop- up resturant hvor vi forkæler både gane og p... Maden bliver serveret af 3 topløse piger, som også tager sig af dit kæreste eje,' annoncerer bordellet på nettet.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Metroxpress greb knoglen og ringede til 'Cassiopeia Stars' for at høre, hvor stor interessen er for deres nye sexevent, og hvad der helt konkret kommer til at ske.

Dansk firma i vildt stormvejr: Vil du vinde et blowjob?
Dansk firma i vildt stormvejr: Vil du vinde et blowjob?

Kvinden, der løfter røret i den anden ende præsenterer sig venligt som stedets telefonpasser. Hun vil gerne fortælle om dagens event og besvare spørgsmål. Men kun hvis det foregår anonymt.

- Pigerne og jeg værner meget om vores eget og kundernes privatliv. Du kan bare kalde mig Viktoria, siger hun.

Start med at fortælle, hvad I er for et slags bordel?

- Vi er det ældste og mest eksklusive bordel i København. Omgivelserne er pæne, rene og eksklusive, og det er pigerne også. De er smukke, unge og velplejede. Vi har cirka 18 piger on and off. Det er overvejende danske piger. Men vi har også en enkelt græsk og spansk pige samt nogle svenskere. Alle vores piger opholder sig lovligt i landet. Vi betaler skat og er moms-registerede. Så der er styr på det hele og ikke noget at komme efter, forklarer Viktoria.

Vildt! Her giver hun et blowjob i drikkepenge på restaurant
Vildt! Her giver hun et blowjob i drikkepenge på restaurant

Hvorfor mener I, det er vigtigt med en 'bøf og blowjob-dag'?

- Der er måske ikke så mange mænd, der synes, at Valentines Day er så spændende. Og så tænkte vi, det kunne være frækt som bordel at gøre noget specielt for manden, som han måske ikke får derhjemme.

Hvad kommer der så til at ske hos jer i dag?

- Nu er det jo vores allerførste 'bøf og blowjob'-event. Men interessen og tilslutningen har været stor. Mellem 15-20 har tilmeldt sig. Så vi har næsten fyldt op på de tider, vi har. Det koster 1200 kroner for en pakkke. Vi har linet et bord op inde i et af vores store lokaler, hvor seks mænd ad gangen kan komme og hygge sig. Der vil være fræk topløs servering, frække konkurrencer og lækre blowjobs med tre piger ad gangen. Der er ikke stopur på som sådan, men hvis man går over tid, kan man tilkøbe ekstra tid og ekstra ydelser. Så vidt jeg ved, er der ikke andre steder end os, der tilbyder sådan et arrangement her i byen.

LISTE: 8 ting du skal stoppe med at gøre, når du får et blowjob
LISTE: 8 ting du skal stoppe med at gøre, når du får et blowjob

Så man spiser bogstavelig talt en bøf, mens man modtager oralsex?

- Om man vil spise sin bøf, mens man modtager blowjobbet, er op til den enkelte. Vi er meget fleksible i forhold til gæsternes ønsker. Men jeg tror da helt sikkert, der er nogen, der synes, det kunne være frækt. At sidde på en restaurant, mens en kvinde hopper ned under bordet, er en udbredt fantasi blandt mange mænd.

Kendt blogger: Derfor giver jeg aldrig blowjob
Kendt blogger: Derfor giver jeg aldrig blowjob

Hvilke typer mænd melder dig til det her?

- De fleste, der melder sig til sådan noget her, er nok dem, der typisk går til andre sexevents som eksempelvis gangbang. Det er ikke så meget dem, der normalt kommer her for at få en oplevelse med én pige. Man skal kunne synes, det er frækt at se en pige give en anden mand et blowjob.

Hvem er jeres typiske kunder i hverdagen?

- Det er meget svært at give en bestemt profil af, hvem de typiske kunder er. Du vil sikkert blive overrasket. Det kan være alt fra helt unge 18-20 årige fyre, som måske er lidt usikre, når det kommer til kvinder, eller også bare ‘skal have noget’. Det kan også være mænd, der er gifte og har børn og bare gerne vil have lidt ekstra krydderi.

Over stregen? Fitnesscenter beklager denne reklame
Over stregen? Fitnesscenter beklager denne reklame

Hvad med beskyttelse?

- Alt er med kondom. Vi skal passe på os selv, og det skal I mænd også. I skal jo ikke have noget andet med hjem end en god oplevelse. Det ved mændene også, når de besøger os. Generelt er der ikke nogen af de etablerede klinikker, der tilbyder ydelser uden.

Og fødevarebeskyttelsen?

- Nu er det ikke mig, der står for maden. Men jeg ved, at det er bøffer, der er hentet nede ved slagteren. Vi kan jo ikke have eksklusive piger, og så servere en eller anden plastikbøf. Vi har en kok til at stå ude i køkkenet og lave dem. De vil blive serveret med en god, dejlig kold øl og noget bernaise. Der vil også være lidt kartoffelværk. Men ikke så meget salat. Nu er det jo mænd. Også ligesom du kan få pigen, som du vil have hende, kan du også bøffen, som du har lyst til at have den.

Kønsforsker: Simpelthen for sølle
Metroxpress har spurgt kønsforsker ved Roskilde Universitet, Karen Sjørup, hvordan hun ser på bøf og blowjob-dag-konceptet, og hvad et sexevent som Cassiopeia Stars' er udtryk for.

- Jeg har ikke tidligere hørt om det før i dag, hvor en journalist ringede og spurgte mig om mit syn på det, fortæller hun.

- Det første jeg kom til at tænke på er Carl-Mar Møller. Altså den der mand, der sidder og bøvser og ræber ved bordet, mens en kvinde ligger under bordet, siger hun.

Sexolog: Du bør tage din mand i munden hver dag!
Sexolog: Du bør tage din mand i munden hver dag!

Hun kalder det et udtryk for, at mændene føler, at deres egen maksulinitet er utilstrækkelig.

- Mange mænd føler nok, at magtbalancen er rykket, så de er kommet nedenunder kvinderne. Og det er de også på nogle felter. Der er mange mænd, der ikke kan hævde sig i forhold til kvinder og har svært ved at finde en kvinde, der vil have dem.

Ved at indføre et decideret bøf og blowjob-sexevent forsøger mændene så at kompensere for, at flere kvinder i dag sætter dagsordenen, forklarer hun.

- Så mødes de om deres bøf-og blowjob og begår oprør mod gensidig seksuel nydelse og grøntsager. Det er simpelthen for sølle. Jeg synes fandeme, det er undertrykkende og chauvinistisk. Jeg vil nødig være sådan en mands kvinde, siger Karen Sjørup.


Hvad er din holdning til Bøf og blowjob-dag? Giv din mening til kende her:LÆS OGSÅ: Det sker der i din krop, hvis du dropper kød

LÆS OGSÅ: Lige så sundt som et rygestop: Derfor skal du spise bøf

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'Jeg er nervøs': Linses B&B åbner i...
bt.dk
Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Forældre raser over børne-program på...
bt.dk
Kim Walls forældre fortæller BT om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx