Af - 02/09-16 10:14

Weekendguide: Byhavefestival, action i kanalerne og masser af mad!Weekendguide: Byhavefestival, action i kanalerne og masser af mad!

Vi guider dig til fem fede ting, du ikke må gå glip af i hovedstaden denne weekend.

storybild

Oplev danske og internationale wakeboardere lave tricks i Frederiksholms Kanal i weekenden. (Billede: Jill Christina Hansen / Red Bull Content Pool)

Sommeren er forbi, og kalenderen siger, at efteråret er kommet. Det betyder heldigvis ikke, at det er slut med sjove events i byen. Der er masser af begivenheder denne weekend - og flere, hvor du kan nyde sensommersolen.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MXKØBENHAVN her.

Her er fem events, du ikke må gå glip af i denne weekend:

Byhaver holder fest


Weekenden står i de grønne fingres tegn, når Nørrebro Lokaludvalg og byhaverne på Nørrebro inviterer til byhavefestival. Få inspiration til, hvordan du dyrker krydderurter i vindueskarmen eller på altanen, lav mad over bål i ByOasen, tag på ormejagt, dyrk morgenyoga og skyl det ned med en kop urte-te eller kom til fest i Linjens Byhave, hvor du kan lave pizza af havens afgrøder. Se hele programmet på festivalens Facebookevent.
Fredag-søndag, Nørrebros byhaver.

Action i kanalerne


Lørdag er der action i kanalerne. Her vender Red Bull Copen’n’waken tilbage til København for fjerde gang. Her vil de bedste danske og internationale wakeboardere kæmpe i Frederiksholms Kanal ved Christiansborg. Der er garanti for vilde tricks, når kanalen bliver forvandlet til en kabelpark med forhindringer i form af rails og kickers.
Lørdag, 13-15.30, Frederiksholms Kanal, Indre by.

Supermarked holder åbningsfest


En fransk iværksætter står bag Danmarks første supermarked, der sælger produkter uden emballage. LØS Market hedder butikken, og lørdag slår de dørene op for offentligheden med en kæmpe åbningsfest. Der vil være live musik, underholdning og 10 procent rabat på alt hele dagen. Konceptet er det samme som at sælge slik i løssalg, men her kan du i stedet købe tørvarer, kaffe, krydderier, grøntsager, olivenolie og meget andet. Alt er desuden økologisk.
Lørdag 14-20, LØS Market, Vesterbro.

Spis, spis, spis!


I samarbejde med Kødbyens Mad og Marked inviterer Munchies (Magasinet Vices madkanal, red.) til Munchies Festival. Her vil være madboder, talks, langbordsmiddag, madkurser og musik, når du hele weekenden kan udforske det gode måltid. Mød for eksempel kok og ejer af Mother, der fortæller om pizzaer lavet på havvand, eller få svar på, hvordan du laver den bedste kop kaffe. Når maven begynder at rumle, vil der både være steak bearnaise sandwich og meatballs til at stille sulten.
Lørdag-søndag, Kødbyen, Vesterbro.

Unikke shoppefund


I weekenden er der mulighed for at gøre et godt fund, når Designerspace inviterer til designmarked med produkter fra upcoming designere. Her kan du shoppe illustrationer, håndlavet keramik, fine smykker og svævende planter. Bare for at nævne lidt. Og skulle alt den shopping gøre dig udmattet, vil der både være madboder, kaffe, øl og økologisk sodavand, der kan nydes i loungeområdet eller på tagterrassen.
Lørdag-søndag 11-16, den gamle Pumpestation, Vesterbro.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx