Af - 21/11-16 16:21; Opdateret: 21/11-16 16:50

TV: Mand fyrer 200.000 af på champagne på dansk natklubTV: Mand fyrer 200.000 af på champagne på dansk natklub

Lider kontoen efter weekendens strabadser? Så få god samvittighed her – for i det mindste brugte du ikke 200.000 kroner på champagne!

Værtinderne i en lysende champagneparade Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Det er meget muligt, at din kæreste er skuffet over, at du har lænset fælleskontoen, og din bankdame har efterladt otte ubesvarede opkald efter din vilde bytur i weekenden.

Men lige meget hvor hårdt du har festet, når du næppe op på siden af fredagens udskejelser fra en bestemt fyr i Københavns natteliv.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

En hemmelig rigmand med hang til de ypperste våde varer havde nemlig de helt store spenderbukser på, da han gæstede den københavnske natklub Panama.

Der var ikke nok værtinder til at levere bestillingen på en gang

47 Dom Perignon-flasker skulle der til, før der blev sat prop i bestillingen. Eller egentlig ikke – for der røg også lige en ekstra champagne på ni liter og en enorm vodka med i handlen.

Panama-bagmand Patrick Peitzsch har masser af erfaring bag sig i hovedstadens natteliv, men har aldrig lignende oplevet en så vild kunde:

Det var ikke noget Guinness-rekordforsøg - han var bare vild med bobler! Han købte såmænd 47 flasker Dom Perignon-champagne, en flaske Mumm på ni liter, to Ace of Spades-champagner og så en stor I AM Vodka. Vi gav ham gratis juice og sodavand at blande med …

De dyre dråber blev serveret i en vaskeægte champagneparade med tændte fontæner, så ingen på klubben kunne undgå at lægge mærke til den store udskrivning.

Og indkøbet på mere end 50 liter – der svarer til tæt på 29.000 liter mælk, knap 17.000 liter benzin eller 12,5 gange prisen på spidsen af en jetjager – var da også en tand for meget for rigmanden …

En ekstra champagne på ni liter - lige til at slukke tørsten!

- Han kom ikke igennem sin Mumm-champagne på ni liter - så der er sat hans navn på ude i køkkenet, til næste gang han kommer, siger Patrick Peitzsch.

Natklubben, der ligger på Axeltorv ved Palads, åbnede for cirka to måneder siden, og selv om nyhedsværdien så småt er ved at klinge af, og konkurrencen fra andre klubber er hård, ser ejeren sig ikke tilbage.

- Det bliver ved med at accelerere - vi har skabt et hjem for en ny generation eller attitude, eller hvad man nu kalder det - vores venner! Nogen flyver ind hver weekend, da vi leverer en 100 procents ægte og liderlig amokfest med stil!

Panama ligger ved Palads-biografen i København.

- Vi får så meget kærlighed tilbage. For eksempel abonnerer 1.400 glade medlemskortholdere - der betaler hver måned - og følger klubben, som var det en ny HBO-serie, via min Snapchat og de andre kanaler vi spreder kærlighed igennem. Der er sågar spottet Panama-tatoveringer, siger Patrick Peitzsch.

Klubben kan følges på Snapchat-profilen p.peitzsch.

Metroxpress har set dokumentation for købet på 200.000 kroner.

Har du i fuldskab brugt et stort beløb på noget, som du fortryder, eller kender du nogen, som har, så tip os gerne på rave@mx.dk

Foto: Dennis Frandsen


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Paradise-deltager: Jeg er til vild sex
bt.dk
Ulykke med selvkørende Uber-bil var...
bt.dk
Par krævede erstatning for...
bt.dk
'Jørgen de Mylius ville gerne ha’ mit...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx