Af - 14/03-16 17:36; Opdateret: 18/03-16 19:39

Matcha marts: Derfor er der grøn te i alting lige nuMatcha marts: Derfor er der grøn te i alting lige nu

Grøn matcha-te er det nye sort og fås i alskens lækre ting lige nu. I samarbejde med Yelp guider vi dig til fem steder i byen med matcha på menukortet.

storybild

Den sunde matcha te er en international trend startet i Japan. (Billede: Yelp)

Matcha marts — det klinger da meget godt, ik?

Den sunde matcha te er en international trend startet i Japan, som efterhånden har sneget sig ind på flere københavnske adresser.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Matcha er nu også en (sundheds)trend i København, hvor du kan få den varme te, kolde te, der på en gang er både sød og bitter i sin smag, i alt ispinde, yoghurt og endda ovenpå din croissant.

I samarbejde med Yelp guider Metroxpress dig her til fem steder i byen med matcha på menukortet.Michala F. - København: Det smarte ved denne lille isbiks, er, at dem som er laktoseintolerante kan give den gas herinde. Alt, hvad der bliver lavet, er nemlig uden laktose. Dette er ikke det eneste.. Is - og hvad der ellers bliver solgt herinde - er vegansk, og vidst nok også økologisk?! Jeg kommer helt sikkert igen, når det bliver lidt lunere i vejret,Maria T. - Frederiksberg: Jeg er helt pjattet med matcha! Selvom jeg har smagt det flere gange før i udlandet, har jeg ikke tænkt mere over det før nu. Deres iced matcha tea er virkelig lækker og forfriskende. Byoh har bestemt lige fået ny stamkunde! :)


Camilla S. - København: Ja, ja, ja - endelig noget morgenmad/brunch på en helt anderledes måde i København. Overraskelser indeholdt min morgen også: en kold grøn te til os alle, da vi ankom og en croissant med matcha, lige inden vi gik. Super (japansk) måde at starte dagen på, og jeg kommer tilbage snart. Meget snart!Camilla Louise. S - Amagerbro, København.:Jeg lægger jævnligt vejen forbi Rist kaffebar, simpelthen fordi jeg æhl-sker deres matchalatte på mandelmælk.. Egentlig synes jeg deres to-go kopper er lidt små til prisen (40 kr) men det er som om, jeg holder op med at synes det, når jeg nærmer mig Værnedamsvej...Mads E., København - Bubble-teaen laves på samme måde som i Asien. Du vælger en te, vælger en smag til teen og krydrer så teen med kugler af en anden smag, f.eks. te passionsfrugtsmag med mango. Det smager mindst lige så godt som i Asien.


LÆS OGSÅ: Toast er trendy: Her er de fem bedste steder i København

LÆS OGSÅ: Avocadomadder danner mode - her er de fem bedste

LÆS OGSÅ: Fryser du? Her finder du byens bedste varme chokolade

LÆS OGSÅ: Her finder du god aftensmad til under 100 kroner

LÆS OGSÅ: GUIDE: Her er Københavns 100 bedste spisesteder

LÆS OGSÅ: Her er fem ølbarer i København, du bør kende

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Caroline Wozniacki råber op efter...
bt.dk
Grand Prix-legenden Lys Assia er død
bt.dk
Komiker langer ud efter politiker:...
bt.dk
Dansk fodboldstjerne fortæller om da...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx