Af - 09/07-14 10:51; Opdateret: 09/07-14 11:05

Ikonisk bar i Kødbyen er lukketIkonisk bar i Kødbyen er lukket

Karriere Bar i Kødbyen er lukket efter 7 et halvt år. Kokken Rasmus Oubæk overtager lokalerne

storybild

Søskendeparret Jeppe og Lærke Hein er her fotograferet i 2007 i de rå lokaler, der dengang var ved at blive forvandlet til Karriere Bar. Nu er baren lukket. (Billede: Polfoto)

De flyttede ind dengang Kødbyen stadig var ét stort eksperiment, men nu har Karriere Bar valgt at dreje nøglen om.

- Vi har lukket Karriere og siger tak for mange gode år med kunst, kultur, mad, cocktailsog ikke mindst masser af fest! står der på Karriere Bars hjemmeside underskrevet med ‘familien Hein’.

Politi: Mistænkt for Jonas-drabet anholdt i Somaliland
Politi: Mistænkt for Jonas-drabet anholdt i Somaliland

Det var kunstneren Jeppe Hein og hans søster Lærke Hein, der drev baren, hvor kunst, musik og fest gik op i en højere enhed. Bardisken var kreeret af Jeppe Hein, mens islandske Olafur Eliasons lamper hang rundt omkring i lokalet på Flæsketorvet.

Metroxpress har uden held forsøgt at få en kommentar fra søskendeparret for at høre, hvad der ligger bag lukningen. Jeppe Heins berlinske galleri oplyser imidlertid, at han er bortrejst i forbindelse med en række kunstprojekter til hen i september. Det har heller ikke været muligt at få en kommentar fra Lærke Hein.

50 syge af salat hos trendy take-away
50 syge af salat hos trendy take-away

Ifølge aok.dk flytter kokken Rasmus Oubæk ind i lokalerne i stedet, hvor han vil åbne en ny restaurant efter sommerferien. Oubæk var tidligere medejer af MASH og står bag restauranterne Retour, Retour Steak og Pluto.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx