Af - 26/09-13 15:57; Opdateret: 26/09-13 17:48

København omdannes til et blodbad i weekendenKøbenhavn omdannes til et blodbad i weekenden

I denne weekend er der gys, gru og splat i Cinemateket og CinemaxX, når 'Blodig Weekend' slår dørene op for anden gang.

storybild

Elsker man gys og gru, kan man især se frem til Stitches, hvor hovedrolleindehaveren kommer og præsenterer filmen. (Billede: Blodig Weekend)

I denne weekend kan fans af gys og splat gå amok i blodige film på stort lærred, når der for andet år i træk afholdes ‘Blodig Weekend’-festival. Her bliver adskillige ‘skrækfilm’, som arrangøren kalder dem, vist i Cinemateket og i CinemaxX i både København og Aarhus.

- Det er nogle anderledes filmoplevelser, end man normalt får i danske biografer, siger Torsten Hvas, der er en af de tre medarrangører af 4-dags-festivalen.

Med film som splatterkomedien ‘Fresh Meat’ og den bizarre ‘Sharknado’ om hajer, der slynges på land af tornadoer og æder mennesker, er der noget for enhver smag - hvis man altså er til gys, splat og B-film, der er så dårlige, at de er gode.

- Man skal komme, hvis man vil blive en smule rystet og forskrækket. De her film er lidt mere bizarre, og det er sgu meget sjovt, siger Torsten Hvas og forsikrer, at det ikke kun er lavbudgetsfilm, men også rendyrket kvalitet med høje budgetter, der kommer på lærredet

Han ser især frem til ‘Stitches’ om en hævntørstig zombie-klovn fredag aften. Her kommer komikeren Ross Noble, der spiller hovedrollen, og præsenterer filmen. Og det bliver underholdende, lover Torsten Hvas.

Blandt andre gæsteoptrædener kan også nævnes danske Thure Lindhardt, der kommer og præsenterer filmen Byzantium, som han selv spiller med i.

Se mere og køb billetter på blodigweekend.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Netop frigivet: Helt nye...
bt.dk
Lægevagten i kæmpe brøler - havde...
bt.dk
Kronprinsen efter fjerde løb: 'Jeg...
bt.dk
Medarbejdere tvinges til Jylland...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx