Af - 17/03-14 15:58; Opdateret: 17/03-14 18:14

Metroklagere tilbydes hotelværelserMetroklagere tilbydes hotelværelser

Beboere, som er utilfredse med Metro-larm til langt ud over børnenes sengetid, kan låne hotelværelser i dagtimerne, hvis og når metrobyggeriet går igang igen om aftenen.

storybild

Hvis og når metrobyggeriet går i gang igen om aftenen ved marmorkirken kan naboer låne et hotelværelse i dagtimerne (Billede: Per Folkver)

Larmer metrobyggeriet for meget til at du kan føre en samtale med din kæreste eller se tv, så kan du nu låne et hotelværelse i dagtimerne. Sådan lyder Metroselskabets seneste tilbud til beboerne ved Marmorkirken i København, hvis de igen bliver plaget af metrostøj i aften og nattetimer.

Metrobyggeri: Nu får de støjplagede naboer ret til genhusning
Metrobyggeri: Nu får de støjplagede naboer ret til genhusning

Aftenarbejdet blev i sidste måned lukket ned af myndighederne. I Metroxpress kan det i dag forståes som om, at de lige nu er i gang, det er de ikke.

Metroselskabet tilbyder nu, at beboerne kan få lov til at låne hotelværelser på Hotel Phoenix mellem klokken 7 til 22. Arbejder man i området, kan man også låne en plads på et kontorhotel, når og hvis byggeriet går i gang om aftenen igen.

Minister: Metrobyggeri er kommet ud af kontrol
Minister: Metrobyggeri er kommet ud af kontrol

29. januar gav Københavns kommune ellers lov til, at metroselskabet igen kunne gå i gang med at arbejde i aften- og nattetimerne med metrobyggeriet. Men den tilladelse ærklærede natur- og miljøklagenævnet ugen efter for ugyldidig. Og her står sagen nu.

Ifølge Søren Sandahl, talsmand for naboerne til Nørrebroparkens metrobyggeri, er tilbuddet ikke så godt, som det lyder. De har ikke fået samme tilbud, der som sagt ikke er aktuelt lige nu.

Polsk entreprenør fjernet fra metro-byggeri
Polsk entreprenør fjernet fra metro-byggeri

- Det kan lyde meget godt med tilbud om hotelværelser, hvor man kan komme ned og hvile ørene. Men prøv lige at forestille dig det gennem et halvt år, hvor man skal derned, hvis man vil se tv - for ikke at tale om børnefamilier, der skal putte børnene på hotellet og så bære dem tilbage i seng, når byggeriet stopper for den dag, siger Søren Sandahl, talsmand for naboerne fra Nørrebroparken.

Metrobyggeri: Forvaltning afviser store forsinkelser
Metrobyggeri: Forvaltning afviser store forsinkelser

Ifølge Metroselskabet har 1.800 naboer til metrobyggeriet i København fået tilbud om erstatning. 1.400 har taget imod det.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx