Af - 22/09-16 09:11

Knap hver anden er utilfredse med cykelparkeringen ved HovedbanenKnap hver anden er utilfredse med cykelparkeringen ved Hovedbanen

Københavns Kommune har ikke tilgodeset cykelparkeringen ved Hovedbanegården ved dette års budget, det er på trods af, at næsten halvdelen er utilfredse.

storybild

Manglende plads og sjælden oprydning - sådan lyder nogle af kritikpunkterne. (Billede: Amalie Abildgaard.)

Manglende plads, ingen overdækning og for sjælden oprydning af efterladte cykler

Sådan lyder nogle af kritikpunkter fra en ny undersøgelse foretaget af Passagerpulsen hos Forbrugerrådet Tænk, der viser, at næsten halvdelen er utilfredse med cykelparkering ved Hovedbanen.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MXKØBENHAVN her.

Undersøgelsen er lavet på 17 stationer i Danmark, hvor det viste sig, at København var i top tre over de værste steder at parkere sin cykel.

- Det, som forbrugerne særligt siger, er, at det er svært at finde plads til sin cykel, og at det i det hele taget er meget kaotisk, siger Anja Philip, der er formand for Forbrugerrådet Tænk.

Passagerpulsen har onsdag afleveret resultatet af undersøgelsen til DSB og Miljø- og Teknikforvaltningen i håb om, at der bliver gjort noget ved problemet.

I første omgang er der ikke sat penge af ved dette års budgetforhandlinger til Hovedbanegårdens cykelparken, Miljø- og Teknikborgmesteren anerkender, at der er et problem.

- Det er et problem at finde plads til sin cykel ved Hovedbanegården, og det er noget vi vil kigge på i fremtiden. Men i første omgang fokuserer vi cykelparkeringen på Valby og Dybbølsbro station, skriver Morten Kabell til metroxpress.

Nu åbner endnu et Wefood-supermarked: Her skal det ligge
Nu åbner endnu et Wefood-supermarked: Her skal det ligge

Cecilie er ung mor: - Jeg var usikker på at skifte ble
Cecilie er ung mor: - Jeg var usikker på at skifte ble

Savnet mand er fundet død i Dyrehaven
Savnet mand er fundet død i Dyrehaven

Han vil lære danskerne at tjene nemme penge hjemmefra
Han vil lære danskerne at tjene nemme penge hjemmefra

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx