29/05-15 15:59

Så er det fredag! Her skal du til fest i weekendenSå er det fredag! Her skal du til fest i weekenden

Hvis du endnu ikke har planer for weekenden, så læs med her. Metroxpress guider dig til weekendens bedste fester i København.

storybild

Wonderland fejrer ti års jubilæum

Wonderland startede i 2005 som et kunstmagasin og levede fra 2008-2011 videre i galleriet WAS, men har siden 2011 udelukkende fungeret som kreativt bureau. Denne weekend udgiver holdet bag dog en ti års jubilæumsudgivelse, som bliver fejret i Villa Wonderland på Frederiksberg.

Festen starter tidligt, her er gratis øl til de hurtige og hjemmelavede burgere, og så spiller venner af huset musik til langt over midnat – det drejer sig blandt andet om Djuma Soundsystem, Christian d’Or, Seb Machado og Budtz & Jabs.

Fredag den 29. maj, kl. 17
Villa Wonderland, Lykkesholms Alle 27, København


Pumpehusets Byhave genåbner med kosmisk pop

Et de bedste steder at nyde sommeren i København tilbagelænet med en kølig øl har de sidste to år været Pumpehusets Byhave. Og i takt med at kalenderen snart siger sommer, slår stedet nu igen dørene op for en sæson fuld af musik og (forhåbentlig) sol.

Der lægges fra land med det kosmiske electropop-outfit med det sigende navn We
Are The Way For The Cosmos To Know Itself, der tidligere har optrådt på Roskilde Festival. Derudover langer rutinerede Phase5, der også er en del af dj-crewet Yo Fok, hiphop- og urban-beats over disken.

Lørdag den 30. maj, kl. 18.30
Pumpehusets Byhave, Studiestræde 52, København

Mand mobbet på dansegulvet: Fik sit livs fest med kendte deltagere
Mand mobbet på dansegulvet: Fik sit livs fest med kendte deltagere

Sommerfest i Kødbyen

Sæsonen for udendørsfester i Kødbyen bliver for alvor sat i gang på lørdag, hvor Mesteren & Lærlingen inviterer til sin faste sommerfest, som sædvanligt med et omfattende line-up med venner af huset. Det går ned allerede fra kl. 15, og i løbet af dagen og natten kan man blandt andet opleve tyske Ben, Ras Money, Cohnny Jazz og John Herning.

Lørdag den 30. maj kl. 15
Mesteren & Lærlingen, Flæsketorvet 86, København

Helt unge i fare for misbrug: Populær drink er en giftig cocktail
Helt unge i fare for misbrug: Populær drink er en giftig cocktail


Nyt magasin fejrer sig selv

For tiden titter flere DIY-magasiner op fra undergrunden, og et af dem er Papercut Issues. I anledning af at deres første nummer er ude, kan man komme til releasefest i KW3 på Østerbro, hvor man kan se fotoserier, overvære live-koncerter med M.I.L.K. og Soleima og svinge træbenet, når Morgio e Sorrenti vender plader.

Fredag den 29. maj kl. 17
KW3, Krausesvej 3, København


Techno-bal under jorden

Elektronisk musik, undergrund og billig bar. Det er det letforståelige koncept, folkene bag Tunnel Tekno opererer med, og undergrund skal her forstås helt bogstaveligt. Fredag indtager de nemlig tunellen under Sølvgade, hvor Lyne, Skarn og Zinkernnagel blokker passagen ud med tungt bankende techno og house.

Fredag den 29. maj kl. 20
Tunellen, Sølvgade, København


Synthpop-trio inviterer til releasefest

October Dance barsler med singlen ’Tropical Eyes’ med tilhørende video, og den lejlighed benytter synthpop-trioen til at fyre op under en releasefest fredag på Natbar. Udover October Dance byder aftenen på Christian d’Or aka Disco Dick, Cockwhore & Macho, Louis Petri og dj’s fra bandets pladeselskab, Sound of Copenhagen.

Fredag den 29. maj, kl. 22
Natbar, Nyropsgade 39-41, København

LÆS OGSÅ: TV: Skøn og svedig morgenfest i Søpavillonen

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sexskandale får topatleter på banen:...
bt.dk
Historien om ’Kærlighed ved første...
bt.dk
Ung mor jubler: Jeg skal giftes
bt.dk
Hustruen blev fundet dræbt - her...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx