Af - 01/01-14 17:58

Valby Torvehaller har drejet nøglen omValby Torvehaller har drejet nøglen om

Mindre end fire måneder efte råbningen har Valby Torvehaller lukket ned.

storybild

I sommer var håndværkerne stadig ved at gøre Valby Torvehaller klar til åbning - nu er torvehallerne lukket ned igen. (Billede: Polfoto)

Det er mindre end fire måneder siden, at Valby Torvehaller slog dørene op med ambitionen om at bringe autentisk torvestemning til den københavnske bydel. Men med udgangen er december er døren til torvehallerne lukket ned, og valbyborgerne må se langt efter stader med delikatesser og torvestemning.

- Vi har lukket det helt ned. To operatører, jeg samarbejde med, skulle stå for størstedelen af staderne, men de magtede ikke opgaven. De havde ingen varer på hylderne, og de udbetalte ikke løn til medarbejderne. Der kører en retssag nu, så jeg vil ikke sige mere om, hvad der er sket, siger Henrik Nielsen, investor og idémand bag Valby Torvehaller, til Metroxpress.

Han har underskrevet lejekontrakt for fem år med shoppingcentret Spinderiet, og derfor har han ingen planer om at lade de cirka 700 kvadratmeter ved Valby Tingsted stå tomme.

- Vi arbejder på et nyt koncept, men jeg kan ikke uddybe det endnu, for vi skal først have forhandlet det hele på plads, siger Henrik Nielsen.

Det nye koncept åbner efter planen den 1. april.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

X Factor: Disse sange synger...
bt.dk
Politifolk dømt: Blev bestukket af...
bt.dk
Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Ny aftale: Døende patienter får...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx