Af - 23/06-15 17:03

Simon Emil og Helle Thorning bliver brugt til at sælge tequilaSimon Emil og Helle Thorning bliver brugt til at sælge tequila

Tequila-forhandler på Frederiksberg fjerner valgplakater og genbruger dem til spiritus-æsker.

Bildstrecke im Grossformat »

Der hænger stadig masser af valgplakater rundt omkring i det københavnske bybillede. Her må de hænge op til senest otte dage efter valgdagen.

Tequila-forhandler Bjørn Smalbro fra Frederiksberg var dog træt af at se på politkernes glatte ansigter, at han nu har pillet en bunke valgplakater ned for at genbruge dem som tequila-kasser.

Se, hvordan en valgplakat med en saks og lidt gaffa-tape kan forvandles til en spiritus-æske i galleriet øverst!

- Så er de i det mindste til nogen nytte, siger Bjørn Smalbro, der på sin hjemmeside Tequlia.dk har uploadet billeder af en valgplakat med Liberal Alliances spidskandidat i København, Simon Emil Ammitzbøll, der er blevet klippet i stykker og genskabt som tequila-kasse.

- Kort tid efter blev jeg kontaktet af en mexicansk tequila-producent, der var så begejstret for min idé, at de nu vil gøre det samme derovre, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Billedet du ikke troede, du skulle se: Sort muslim hænger DF-plakater op

Glemt at bede om lov
Indtil videre ligger Bjørn Smalbro inde med 20-30 plakater fra henholdsvis Liberal Alliance, Socialdemokraterne, Venstre samt en enkelt fra Alternativet.

- Jeg vil gerne have nogle flere af Helle Thorning, så jeg må hellere skynde mig, mens hun stadig hænger ude i byen, fortæller Bjørn Smalbro, der dog samtidig erkender, at han ikke har spurgt nogle af partierne om lov til at tage valgplakaterne ned.

- Jeg tænker ikke, det er den store ulykke. Jeg vil jo bare lave lidt sjov med mine pakker, siger han.

Metroxpress har været i kontakt med Liberal Alliances pressechef Katrine Hertz Mortensen for at høre, hvad Simon Ammitzbøll siger til sit nye look som tequila-æske, og om han har noget imod, at hans valgplakater er blevet fjernet af Bjørn Smalbro.

- Det er ikke noget, vi har en holdning til, lyder det korte svar.

LÆS OGSÅ: Mystiske valgplakater langer ud efter Lars og Helle fra lygtepælene


LÆS OGSÅ: Her tyvstarter de valget: Manu Sareen og Pia Olsen Dyhr hængt op

LÆS OGSÅ: Valgforberedelse: Trykkerier sprøjter valgplakater ud

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx