Af - 23/06-15 17:03

Simon Emil og Helle Thorning bliver brugt til at sælge tequilaSimon Emil og Helle Thorning bliver brugt til at sælge tequila

Tequila-forhandler på Frederiksberg fjerner valgplakater og genbruger dem til spiritus-æsker.

Bildstrecke im Grossformat »

Der hænger stadig masser af valgplakater rundt omkring i det københavnske bybillede. Her må de hænge op til senest otte dage efter valgdagen.

Tequila-forhandler Bjørn Smalbro fra Frederiksberg var dog træt af at se på politkernes glatte ansigter, at han nu har pillet en bunke valgplakater ned for at genbruge dem som tequila-kasser.

Se, hvordan en valgplakat med en saks og lidt gaffa-tape kan forvandles til en spiritus-æske i galleriet øverst!

- Så er de i det mindste til nogen nytte, siger Bjørn Smalbro, der på sin hjemmeside Tequlia.dk har uploadet billeder af en valgplakat med Liberal Alliances spidskandidat i København, Simon Emil Ammitzbøll, der er blevet klippet i stykker og genskabt som tequila-kasse.

- Kort tid efter blev jeg kontaktet af en mexicansk tequila-producent, der var så begejstret for min idé, at de nu vil gøre det samme derovre, fortæller han.

Billedet du ikke troede, du skulle se: Sort muslim hænger DF-plakater op
Billedet du ikke troede, du skulle se: Sort muslim hænger DF-plakater op

Glemt at bede om lov
Indtil videre ligger Bjørn Smalbro inde med 20-30 plakater fra henholdsvis Liberal Alliance, Socialdemokraterne, Venstre samt en enkelt fra Alternativet.

- Jeg vil gerne have nogle flere af Helle Thorning, så jeg må hellere skynde mig, mens hun stadig hænger ude i byen, fortæller Bjørn Smalbro, der dog samtidig erkender, at han ikke har spurgt nogle af partierne om lov til at tage valgplakaterne ned.

- Jeg tænker ikke, det er den store ulykke. Jeg vil jo bare lave lidt sjov med mine pakker, siger han.

Metroxpress har været i kontakt med Liberal Alliances pressechef Katrine Hertz Mortensen for at høre, hvad Simon Ammitzbøll siger til sit nye look som tequila-æske, og om han har noget imod, at hans valgplakater er blevet fjernet af Bjørn Smalbro.

- Det er ikke noget, vi har en holdning til, lyder det korte svar.

Mystiske valgplakater langer ud efter Lars og Helle fra lygtepælene
Mystiske valgplakater langer ud efter Lars og Helle fra lygtepælene


LÆS OGSÅ: Her tyvstarter de valget: Manu Sareen og Pia Olsen Dyhr hængt op

LÆS OGSÅ: Valgforberedelse: Trykkerier sprøjter valgplakater ud

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx