Af - 23/09-14 10:23; Opdateret: 23/09-14 11:19

Piger i burger-sexshop får panikknap i nattelivetPiger i burger-sexshop får panikknap i nattelivet

En alarmknap med kontakt til lokale dørmænd skal sikre pikant klædte piger mod berusede pilfingre på nat-burgerbaren Hot Buns.

storybild

De undertøjsklædte piger kan få hjælp fra vagter i Gothersgade, hvis kunderne bliver for nærgående. (Billede: PR-foto/Hot Buns)

Det kan måske være svært at holde fingrene for sig selv, når man med et par drinks indenbords køber burger af en kvinde i små trusser og blonde-bh på vej hjem fra byen. Derfor skal pigerne i Hot Buns’ nat-burgerbar stå bag en helt lukket bar, og med en såkaldt ‘panikknap’ kan de tilkalde vagter fra det omkringliggende natteliv i Gothersgade.

Dagens taleboble: Hvad siger Hot Buns-servitricen?
Dagens taleboble: Hvad siger Hot Buns-servitricen?

- Jeg tror ikke, der er en risiko. Men jeg tror, at pigerne vil føle sig mere trygge. Så det er bare en sikkerhedsforanstaltning. Vi har aldrig haft nogle kunder, der er gået over grænsen, siger Hot Buns’ indehaver Mathias Kær, der ikke mener, at det er nødvendigt med egen dørmand.

Hos Dansk Kvindesamfund er Ulla Tornemand dog skeptisk.

- Han skal have kredit for overhovedet at tænke over at lave en alarmknap. Men har han også tænkt ind, hvad der så sker, når en kunde opsnapper en af pigernes navn eller står og venter på hende, når butikken lukker? siger hun og tilføjer at undersøgelser af lignende restauranter viser en række problemer.

Burgerbar med lingeri og dildosalg forarger danske kvinder
Burgerbar med lingeri og dildosalg forarger danske kvinder

Ny burgerkæde: Ansatte må kun gå i hotpants og tanktop
Ny burgerkæde: Ansatte må kun gå i hotpants og tanktop

- Vi ved, at flere ansatte fra for eksempel Hooters udsættes for stalking og fysiske tilnærmelser, og nogle gange venter kunderne udenfor på pigerne bagefter, siger hun.


data-show-border="false">

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Verdensstjerne i nødråb for dansk...
bt.dk
Danske sygehuse slår fast: Det gode...
bt.dk
Beredskabsstyrelsen advarer grill- og...
bt.dk
Per undrer sig: Mor har været død i 9...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx