Af - 26/09-13 10:55

Politikere tørner sammen på billig-barPolitikere tørner sammen på billig-bar

Tonen bliver mere sober end sædvanlig, når politikere fra to vidt forskellige fløje mødes til debat om bevillinger på byens billigste bar.

storybild

Liberal Alliances Lilian Parker og Leif Donbæk fra SF tørner sammen på discount-baren Billy Booze i en debat om fremtidens natteliv i København. (Billede: Facebook)

De plejer at lægge lokaler til tørstige og festglade unge, men den 10. oktober overlader billig-baren Billy Booze i Indre By scenen til to politiske modstandere.

Det er Liberal Alliances Lilian Parker og Leif Donbæk fra SF, der under overskriften ‘København: Det vilde vesten eller Vestjylland’ tørner sammen for at diskutere bevilllingspolitik i byen.

LÆS OGSÅ: Pia Allerslev får næse for afviste bevillinger

At debatten skal foregå på netop Billy Booze skyldes ikke kun, at baren sørger for fri fadøl under duellen. Baren er et af arnestederne for de seneste års bevillingsdebat i København, efter ejerkredsen blev nægtet bevilling til en tre etagersbar i Boltens Gård, og praksis for tildeling af bevillinger er nu skærpet i Indre By.

- Vi har en forpligtelse som bevillingsnævn til at lytte til politiet, når de siger, at Indre By har nået mætningspunktet, og at de ikke kan anbefale endnu en bevilling i området, har kultur- og fritidsborgmester Pia Allerslev (V) tidligere forklaret til Metroxpress.

Siden har debatten raset, og nu indtager den igen dagsordenen i byen.

Debatten foregår den 10. oktober klokken 18-21 på Billy Booze, Kattesundet 6 i København.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mestrene spiller med musklerne:...
bt.dk
Gitte brugte to timer på at køre 200...
bt.dk
Mystiske rystelser vækker undren på...
bt.dk
Magnussen får god nyhed efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx