Af - 13/09-13 08:13; Opdateret: 13/09-13 08:24

Sådan ser tantra ud - nu også som festivalSådan ser tantra ud - nu også som festival

Det handler ikke kun om sex, når der på Nørrebro er Tantrafestival i denne weekend.

Bildstrecke im Grossformat »

For 150 kroner kan du smugkigge ind i tantrauniverset, når den årlige Tantrafestival slår dørene op på Nørrebro. Det handler slet ikke kun om sex, forsikrer en medarrangør.

Lyder tantramassage, sensuel tangodans og salsaritualer som noget, der interesserer dig? Har du problemer med sexlivet, eller er du bare nysgerrig efter at vide, hvad tantra egentlig er for noget?

I denne weekend slår Tantrafestival 2013 dørene op på Nørrebro, og her får du en mulighed for at opleve tantrauniverset på nært hold - og du behøver ikke at kende noget til det i forvejen.

- Festivalen er ment for alle de nysgerrige mennesker, der har hørt om tantra, men ikke helt ved hvad det er, forklarer Ulrik Lyshøj, der er formand for foreningen Tantratemplet.

LÆS OGSÅ: Danske par lærer tantra-sex

De fleste tænker nok på noget seksuelt, når de hører om tantra, og det kan Ulrik Lyshøj sagtens genkende. Den forestilling skal dog dementeres, mener han.

- Tantra er en videnskab om livet, der bredt favner alle livets aspekter - også det seksuelle. Det er berygtet for at være noget seksuelt, fordi man har et åbent syn på seksualitet, forklarer Ulrik Lyshøj.

Men han pointerer, at sarte sjæle bestemt ikke behøver at holde sig tilbage fra festivalens workshops, foredrag og shows af frygt for blufærdighedskrænkelse.

- Det vil være en lille smule juicy med mere eller mindre nøgne mennesker, men der foregår ikke noget seksuelt. Vi forsøger ikke at påstå, at tantra ikke har noget med sex at gøre, men det handler mest om at få meget mere ud af alt i livet, forklarer han til mx.dk.

Du kan opleve det hele lørdag og søndag - inklusive stor fest lørdag aften - for 150 kroner. Der meldes tæt på udsolgt, men billetter kan stadig købes på festivalens hjemmeside.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forkrampethed, rutinemangel eller...
bt.dk
Kendt imam beroliger Støjberg: Sådan...
bt.dk
Obama skriver kontrakt med Netflix
bt.dk
Netop frigivet: Helt nye...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx