Af - 03/03-14 11:43; Opdateret: 03/03-14 11:59

Strøm i teltet? Roskilde Festival sørger nu for endnu mere luksusStrøm i teltet? Roskilde Festival sørger nu for endnu mere luksus

Roskilde Festival lægger nu op til endnu mere luksus på festivalen

storybild

Træt af det her? Nu kan du overnatte komfortabelt på Roskilde Festivalen (Billede: Polfoto)

Er du kuldskær eller vil have strøm til mobilen selv om du er på Roskilde Festival? Så bliver der i år endnu bedre muligheder for at glemme, at du faktisk camperer, når du er der.

I år kan du nemlig købe adgang til telthuse med indlagt strøm og lys eller du kan overnatte i stenuldsisolerede hytter, der holde både kulde og larm ude.

Kendt musiker slår Roskilde-rekorden med sin 15. koncert
Kendt musiker slår Roskilde-rekorden med sin 15. koncert

- Vi vil gerne skabe nogle komfortable og kreative campingmuligheder til dem, der helst vil undgå at slæbe deres campingudstyr med hjemmefra. Især hvis de kommer hertil langvejs fra og måske ikke har mulighed for at være på festivalen helt fra starten, siger festivalens talsmand Christina Bilde.

Prisen for både et 'tenthouse' med fast bund, madras og strøm og for et 'Rockwool shelter', der også har en lille terasse uden for, er 2520 kroner - og er ikke inkluderet armbånd.

Roskilde Festival afslører nye navne
Roskilde Festival afslører nye navne

Er du derimod ikke bange for lidt ekstra larm og volumen, kan du nu også købe adgang til et nyt teltområde bare 100 meter fra Orange Scene. Og så kan du i år også reservere et campingområde, så du er sikker på, at der er plads til alle vennernes telte.

Døve får penge af Roskilde Festival
Døve får penge af Roskilde Festival

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx