Af - 15/06-17 21:59; Opdateret: 16/06-17 00:07

Politiet jagter gerningsmænd - teenager stukket ned på NørrebroPolitiet jagter gerningsmænd - teenager stukket ned på Nørrebro

Politiet er torsdag aften talstærkt til stede på Nørrebrogade i København efter et alvorligt knivstikkeri.

storybild

(Billede: Google Maps)

Politiet er torsdag aften talstærkt til stede på Nørrebrogade i København efter et alvorligt knivstikkeri.

Det oplyser vagtchef ved Københavns Politi, Henrik Stormer til BTMX:

»Det er en gruppe på 5-6 unge, der kommer i uoverensstemmelse med en anden ung mand. Han bliver så ramt af mindst ét knivstik, og så løber gruppen,« siger han.

Den knivstukkede mand ligger lige nu på traumecenter, men Københavns Politi vil ikke komme nærmere ind på offerets tilstand.

Københavns Politi fortæller, at både offeret og gerningsmændene er omkring 15-17 år gamle, og at det endnu er usikkert, hvorfor den unge dreng blev stukket ned.

BTMX har talt med et vidne, der befandt sig ved gerningsstedet umiddelbart efter knivstikkeriet. Han fortæller, at der var masser af politi, og at der også kørte politibiler med udrykning væk fra gerningsstedet. Han gik selv ned til gerningsstedet, da han pludselig hørte sirener fra sin lejlighed:

»Vi gik ned, da vi hørte udrykning, og der talte vi med en person, som havde set en ung mand, der tog sig til maven og blødte. Derefter så han også nogle af gerningsmændene flygte på løbehjul,« fortæller vidnet.

BTMX' mand på stedet forklarer, at han har set omkring 15-20 politibetjente ved gerningsstedet. Flere af dem render rundt med hunde og prøver at finde noget. Han vurderer, at politiafspærringen af omkring 200-300 meter lang.

Knivstikkeriet fandt sted nær Griffenfeldtsgade på Nørrebrogade.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx