Af - 19/08-14 08:53

Roskilde Festival om aflysning: Det var ikke for dyrtRoskilde Festival om aflysning: Det var ikke for dyrt

Det var ikke prisen, der bremsede billetsalget til den nu aflyste festival Corabelle, mener ledelsen i Roskilde Festival

storybild

(Billede: Polfoto/Arkivfoto)

Næste weekend skulle Hedeland uden for Hedehusene have genlydt af elektronisk musik i et lille døgn. Nu bliver der i stedet ret stille. Roskilde Festivalen har nemlig valgt at aflyse den helt nye elektroniske endagsfestival Corabelle, som ellers skulle have fundet sted i næste weekend.

Flere skuffede festivaldeltagere gav efterfølgende udtryk for på Corabelles Facebookside, at det måske havde været lige i overkanten at tage 600 kroner for én dags musik. Men det afviser Christina Bilde, talsperson for Roskilde Festival-gruppen, som står bag Corabelle.

Smukfest Copenhagen forklarer: Derfor lukker vi så tidligt
Smukfest Copenhagen forklarer: Derfor lukker vi så tidligt

- Når man tænker på, at det er 35 acts (koncerter red.) fordelt på tre scener, så synes vi det er rimeligt. Jeg mener, en klub-act koster 100-135 kroner. Vi har 35 af dem, siger hun til pol.dk.

Hun oplyser, at man nu vil evaluere hos Roskilde Festivalen for at finde ud af, hvorfor der blev solgt under halvdelen af det forventede antal billetter til Corabelle. Umiddelbart vil hun heller ikke give dårlig timing skylden:

Christopher fik taget sin 'Amager-mødom': Det var okay
Christopher fik taget sin 'Amager-mødom': Det var okay

- Vi havde god grund til at tro, at det var det rigtige tidspunkt nu, men når der ikke var så mange deltagere, som vi gerne ville have haft, kunne vi ikke lave det event, vi gerne ville, siger hun til pol.dk.

På Corabells Facebookside giver flere brugerne forklaringer på, hvorfor de selv har tøvet med at købe billet. Én bruger fortæller, at han ganske simpelt ventede på en vejrudsigt for weekenden.

Guide: Er du ikke en Roskilde-type? Så tag på festival i København
Guide: Er du ikke en Roskilde-type? Så tag på festival i København

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Rigmanden og entreprenøren Elon Musk...
bt.dk
'Jeg er nervøs': Linses B&B åbner i...
bt.dk
Det gik galt på scenen: Her er...
bt.dk
Hvad skete der? Wozniacki uddelte æg...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx