Af - 10/06-15 10:16

Mændenes Hjem er kommet på FacebookMændenes Hjem er kommet på Facebook

Organisationen vil dele begivenheder og deltage i debatten om udsatte via deres Facebookside.

Så er der gang i yogatimen på Mændenes Hjem.

Posted by Mændenes Hjem on Friday, June 5, 2015

Eksempel på, hvad der bliver delt på Mændenes Hjems Facebookside.

Mændenes Hjem er kommet på de sociale medier. Huset, der siden 1910 har udført socialt arbejde på Vesterbro, er nu at finde på Facebook. På en lille uge har Facebooksiden allerede fået 608 likes, og det uden at Mændenes Hjem selv har gjort noget for at promovere siden.

- Mændenes Hjem er et navn, mange forbinder med noget særligt, og det tyder på, at der en interesse for vores område og det arbejde, vi laver, siger forstander Ivan Christensen.

Hus Forbi vil have MobilePay-løsning
Hus Forbi vil have MobilePay-løsning

Blandt de opslag, der indtil videre er delt på siden, er et galleri med billeder fra Mændenes Hjem gennem tiden og et tilbud om en yogatime i huset. Det vil især være begivenheder, diskussionsoplæg og artikler fra medier, der vil blive lagt op på Facebook, fortæller forstanderen:

- Vi vil gerne skabe en dialog med vores nærmiljø og brugere, men det er også en god mulighed for bidrage til debatten om udsatte i Danmark.

35 mennesker yder unik indsats for Københavns hjemløse
35 mennesker yder unik indsats for Københavns hjemløse

Det er essentielt for Mændenes Hjem at beskytte deres brugere, og derfor vil der ikke komme indlæg om dem, med mindre de selv har sagt ja.

Du kan se Facebook-siden her.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx