Af - 04/05-16 09:53

Tidlig weekend: Zombie Crawl, 90'er-fest og besøg af populær serieTidlig weekend: Zombie Crawl, 90'er-fest og besøg af populær serie

I denne uge er weekenden ekstra lang. Vi guider dig til fem fede ting, du ikke må gå glip af i København.

Bildstrecke im Grossformat »
Det gode ved helligedage er, at der pludselig er flere dage at feste i. Det udnytter arrangørerne bag Copenhagen Zombie Crawl, der er tilbage for 9. år i træk. Sammen med andre zombier vandrer du fra bar til bar og skaber uhygge i gaderne. Billetter koster 60 kroner og giver gratis adgang til pre- og afterparty på High Voltage, hvor pubcrawlen starter. Har du brug for et religiøst input, er festivalen Himmelske Dage, der foregår den 5-8. maj, et godt bud. Festivalen vil tage plads på udendørs pladser og i kirker, og der vil blandt andet være koncerter, workshops og rollespil. Lyt for eksempel til hemmeligheder fra dagbogen, kom til morgensang med Danmarks eneste fangekor, oplev scener fra Bibelen spillet af Rollespilsakademiet eller mød Mumitroldene til børnegudstjeneste i Holmens Kirke. Lørdag bevæger vi os tilbage i tiden, når Absalon inviterer til 90'er-fest. Aftenen starter klokken 18 med fællesspisning, hvor menuen selvfølgelig også bærer præg af aftenens tema. Det koster som altid en 50'er at spise med. Senere varmer en danser op med lækre 90'er-moves, og efterfølgende kan du selv slå dig løs til alt det bedste fra 90'ernes sangkatalog. Smør ganen med en 'isbjørn-drink' eller Pisang Ambon-shots. Der er fri entré. Sjette sæson af 'Game of Thrones' ruller lige nu over skærmen, og i weekenden kan fans komme endnu tættere på den populære HBO-serie. Den 7.-10 maj kommer udstillingen 'Hall of Faces' til Øksnehallen. Ved indgangen kan du få taget et billede og få portrætteret dit ansigt i The Hall of Faces. Oplev springvandet med de mange ansigter, sæt dig til rette på jerntronen og fægt med Aryas sværd Needle. Weekenden bugner af loppemarked. Lørdag fra 9-16 fylder Værnedamsvej gaderne med alt fra loppefund til designsager og lækkerier til middagsbordet. Søndag er det Jægersborggades tur, hvor du kan gå på jagt efter gamle guldskatte i den lille Nørrebrogade.

I denne uge er det Kristi Himmelfart, og det betyder, at weekenden for mange allerede starter, når de forlader kontoret eller studiet i dag.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Vi har fundet fem arrangementer, der kan gøre din mini-ferie endnu federe. Klik dig gennem galleriet foroven og se, hvad der sker i København.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter makabre drab på 3-årig og...
bt.dk
Politifolk dømt: Blev bestukket af...
bt.dk
Hella Joof taler ud om sin store...
bt.dk
Ny aftale: Døende patienter får...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx