09/11-17 21:56

Politiet anholder bandemedlem og søger vidner efter skuddrabPolitiet anholder bandemedlem og søger vidner efter skuddrab

Den 22-årige, der torsdag blev dræbt af skud, var ikke medlem af en bandegruppering, siger Københavns Politi.

storybild

Politi og ambulance på Tagensvej i København i forbindelse med skyderi i Mjølnerparken torsdag den 9. november 2017. (Foto: Kristian Djurhuus/Scanpix 2017) (Billede: Kristian Djurhuus)

Et 28-årigt bandemedlem er blevet anholdt ovenpå et skuddrab i Mjølnerparken på Nørrebro i København. Det oplyser vicepolitiinspektør Torben Svarrer på et pressemøde torsdag aften.

Den anholdte kan "måske" forbindes til sagen, oplyser Torben Svarrer.

Offeret for skuddrabet var en 22-årig mand, der ifølge politiet ikke var bandemedlem. Han var dog set færdes med bandemedlemmer.

Politiets udlægning af skudepisoden er, at en knallert med to personer på kører op til en bil. Den ene træder af og skyder mod bilen, inden han sætter sig på knallerten, der kører væk med ham.

I bilen befinder sig tre personer. Ud over den 22-årige person var de to andre en 19-årig, der bliver ramt af skud, og en tredje person. Da skuddene er affyret, stikker den tredje person af fra stedet.

- Ham vil vi selvfølgelig gerne have kontakt til, siger Torben Svarrer.

Knallerten forsvinder af Tagensvej, og den er senere blevet fundet af politiet. Det er politiets teori, at de fortsætter videre i en bil.

Politiet opfordrer to specifikke vidner til at henvende sig.

- Vi ved, at en mandsperson i en rød jakke har stået på hjørnet af Tagensvej og Mjølnerparken, da man kører op på rampen og må have set de pågældende gerningsmænd. Vi vil rigtig gerne høre fra det vidne, siger Torben Svarrer.

- Derudover ved vi, at der er et vidne mere, der ser dem passere den pågældende rampe. Det er et kvindeligt vidne.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Brøndby og FCM dominerer: Her er...
bt.dk
Kongehuset uddyber problemer før...
bt.dk
Voldsom brand hærger strandkro: 'Der...
bt.dk
Bilist på flugt maste 16-årig mellem...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx