Af - 13/09-16 08:45

Her får du byens bedste tapasHer får du byens bedste tapas

Ost, pølser og masser af vin. Tapas er indbegrebet af hyggemad, og vi guider dig til de bedste steder at spise det.

storybild

Delebræt hos Sankt Annæ 8 på Christianshavn. (Billede: Rebecca B., Yelp)

Sensommer er lig med lange hyggeaftener med lækre vine og god mad. Tid til at nyde de sidste lyse timer i godt selskab, tid til at trække stikket - tid til tapas!

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Hvad enten du befinder dig på Vesterbro, Christianshavn eller Nørrebro, har København gode steder til vin, charcuterie og lækre oste i lange baner. Her er fem steder, der har gjort særligt indtryk på Yelps anmeldere.


Catherina H., Nørrebro: Denne lille perle i Torvehallerne serverer de lækreste sydlandske tapas, hvoraf jeg bl.a. har smagt de sprøde, friterede calamari og smallfish (et ellers sjældent syn i Kbh!) m. tilhørende aioli og citron.


Rebecca B., København S: Jeg har simpelthen ikke en finger, at sætte på dette sted! (...) Efter en times tid blev vi lidt lækkersultne, og fik serveret et tapas-bræt med lækre oste, pølser, pærepure, brød og en lækker creme. Det smagte skønt.


Camilla Louise S., Amagerbro: Maden var fabuleux. Alt smagte virkelig godt, helt ned til brødet med olie/balsamico-heaven, som de kom og gav os mere af, uden vi behøvede andet end at smile til tjeneren. Anbefaling: Prøv deres Anderilette og chorizoen.


Katrine R., København: Vi bestilte derudover et nordisk bræt, som bestod af lidt forskellig ost, pølse, spreads og fisk. Alt meget lækkert. (...) Perfekt belysning til en hyggelig aften med masser af vin. Derudover var der super god stemning.


Pia L., København: Jeg er fan af Falernum! Så enkelt kan det siges. Jeg har været der 6-7 gange efterhånden og hver gang er jeg gået derfra mæt og glad.
Lokalet er hyggeligt, stemningen er god, service altid høflig og priserne er rimelige.


Hæng ud i Københavns nye hotte kvarter: Fem steder på Refshaleøen
Hæng ud i Københavns nye hotte kvarter: Fem steder på Refshaleøen

Fem steder i byen, der gør livet på SU lidt sjovere
Fem steder i byen, der gør livet på SU lidt sjovere

Spis eksotisk på fem hotte steder i København
Spis eksotisk på fem hotte steder i København

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx