Af - 09/08-16 19:12

Det skal du smage på Københavns første street food-festivalDet skal du smage på Københavns første street food-festival

I weekenden kan du smage på mad fra hele verden ved Københavns første street food-festival. Her er fem steder, du bør prøve.

storybild

Alt maden fra Latienda er vegetarisk. (Billede: Mette F., Yelp.)

Tacos, pulled pork-burger, veggieboller og empanadas. Foodtrucks er for alvor blevet en del af gadebilledet i København, hvor de disker op med lækkerier fra alle verdenshjørnerne.

I weekenden løber Københavns første street food-festival af stablen, hvor alverdens madboder kommer til at blomstre rundt om søerne. Bag festivalen er Rebel Food, Kødbyens Mad og Marked, Yelp og Kitchen Collective, og formålet er at hylde de små, forskellige koncepter.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Her får du et par smagsprøver – lige fra klassiske food trucks til populære cafeer og restauranter i byen, der prøver kræfter på street food-scenen for en weekend.


Camilla Louise S., Amagerbro: Mmm jeg ELSKER deres mad her! Mother of food trucks! (...) Jeg er (selvfølgelig) som udgangspunkt helt på røveren over, at alt er vegetarisk, og helt særligt er det, at de har Plàtanos på menuen.


Maria Simone S., Gentofte: Super lækker pulled pork burger, dejlig crispy. Den mætter, men føles stadig let at spise. Tror aldrig jeg har spist en burger så hurtigt. Indenfor 1 1/2 minutter var den væk. Kunne slet ikke styre mig, så godt smagte den.


Camilla S., København: Veggiesvin. Genialt navn! Så er der ligesom noget til både planteelskere og flæskestegsbefolkningen. (...) Jeg må sige, at deres veggieburger holder 100%! God smag og bid og så den her skinnende briochebolle, som bare gør en burger lidt mere gennemført!


Catherina H., Nørrebro: Alle retter var meget velsmagende, og jeg vil særligt fremhæve den møre blæksprutte med lækkert, syrligt tilbehør og ribeyen, som var rigtig godt grillet.


Julie Louise D., Søborg: Jeg har hentet mad herinde tre gange, og er hver gang kommet hjem med velsmagende pasta. Deres økologisk saft er også en sikker vinder – i alle smagvarianter. Stedet er hyggeligt og indbydende. Jeg kan godt li', at de har fokus på økologi.

Ding dong! Fem steder du kan blive cykel-klar i København
Ding dong! Fem steder du kan blive cykel-klar i København

Fem nye steder i København, du ikke må misse denne sommer
Fem nye steder i København, du ikke må misse denne sommer

Her får du Københavns bedste is
Her får du Københavns bedste is

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx