Af - 01/04-16 15:06

Qvortrup: Han kan efterfølge Løkke som Venstre-formandQvortrup: Han kan efterfølge Løkke som Venstre-formand

Metroxpress' politiske kommentator har en dark horse til ræset om at blive Venstres næste formand.

storybild

Jakob Ellemann (tv.) kan efterfølge Lars Løkke Rasmussen som Venstres formand, mener metroxpress' politiske kommentator Henrik Qvortrup. (Billede: Polfoto)

Magtkampen i Venstre er opslidende, og selv om der bliver talt mest om Kristian Jensen, Inger Støjberg og Søren Gade som Løkkes efterfølger, kunne et fjerde navn måske komme i spil, spekulerer Qvortrup-fætrene i denne uges udgave af Borgen unplugged.

- Jakob Ellemann-Jensen, nuværende meget talentfuld politisk ordfører for Venstre, er en typisk Ellemann. Forstået på den måde at han har sin fars veltalenhed, han har karisma, og så er han er et frisk pust i forhold til de der politikere i Venstre, der på den ene eller den anden måde er fedtet ind i så mange ting omkring Løkke og Kristian Jensen.

Sådan siger Metroxpress' politiske kommentator Henrik Qvortrup i den nyeste udgave af podcasten 'Borgen unplugged', som han hver uge laver sammen med sin fætter, journalist og mangeårig radiovært, Thomas Qvortrup.

- Jeg siger ikke, det bliver sådan. Men når vi nu er i det spekulative hjørne, så vil jeg gerne være den første til at sige, at en dark horse i det opløb kunne være Jakob Ellemann-Jensen.

MX lægger link ud hver uge, så du kan høre Qvortrup-fætrenes populære opsummering af ugen, der gik i dansk politik. Hør hele den seneste udsendelse her:

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx