Af Niels O. Hansen - 27/10-17 22:52

Håndboldherrerne er rasende over ny reklame: 'Vi vil ikke have den slags!'Håndboldherrerne er rasende over ny reklame: 'Vi vil ikke have den slags!'

Det danske herrelandshold i håndbold tager afstand fra to nye gulvreklamer med en fælles pressemeddelelse.

storybild

De danske landsholdsspillere er utilfredse med, at DHF har solgt gulvreklamer til Dansk Folkeparti under Golden League-stævnet. (Billede: Claus Bech)

De danske landsholdsspillere er utilfredse med, at Dansk Folkeparti har købt to gulvreklamer til Golden League-stævnet, hvor Danmark torsdag vandt 24-19 over Norge i Brøndby Hallen.

Dansk Folkeparti har købt gulvreklamerne i anledning af kommunal- og regionsvalget i næste måned.

Landsholdsspillerne er  utilfredse med, at et politisk parti - uaset observans - kan købe en sådan reklame.

'Vi på herrelandsholdet i håndbold tager afstand fra, at blive forbundet med et særligt politisk parti og særlige politiske overbevisninger,' skriver herrelandsholdet i en pressemeddelelse, som er underskrevet af tre spillere - Niklas landin, Lasse Svan og Mikkel Hansen.

Kommerciel direktør i Dansk Håndbold Forbund, Henrik Jacobvsen, har tidligere fredag sagt til Ekstra Bladets hjemmeside om emnet:

»Vi har i håndbold vedtaget, at vi tillader folk at fortælle, at der er et valg – men vi vil ikke have politiske budskaber! Vi har gjort det før, og jeg mener, det er tredje valgkamp i træk, vi har solgt reklameplads til politiske partier.«

Danmark spiller lørdag mod Polen og søndag mod Frankrig i Golden League.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Betina Hald Engmark: Sådan blev jeg...
bt.dk
Midt i dansk detailkrig: Medie - nu...
bt.dk
Madsens ven var med til at bygge...
bt.dk
Champions League-chanceorgie! Zidanes...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx