Af Mads Brandsen - 21/11-17 12:13

Optagelse afslører Thornings intense udbrud til sin mand: 'Du ved ingenting, så hvorfor gør du det her nu?'Optagelse afslører Thornings intense udbrud til sin mand: 'Du ved ingenting, så hvorfor gør du det her nu?'

Tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt har aldrig lagt skjul på, at hun har hjulpet sin mand, da han stillede op til det britiske parlament.

storybild

Her Steven Kinnock sammen med Helle Thorning-Schmidt og parrets datter Johanna. (Billede: Linda Kastrup)

Men nu kommer det frem, at hun også fungerede som hans spindoktor. I hvert fald på valgaftenen, hvor det dansk-britiske par var til stede på et valgsted i Aberavon i Wales. hvor Stephen Kinnock stillede op.

I dokumentaren 'Labour – The summer that changed everything', der blev sendt mandag aften på den britiske tv-kanal BBC Two, følger filminstruktøren en stribe Labour-politikere i valgkampen i sommers. Heriblandt Stephen Kinnock, der genvandt sit mandat.

Her ses det, hvordan Stephen Kinnock velvilligt stiller op til et interview – og hvordan fruen ikke synes, det er verdens bedste idé. I hvert fald ikke, hvis han vil tale om partilederen Jeremy Corbyn.

»Hvorfor gør du det her nu,« spørger hun.

»Det ved jeg ikke«, svarer Stephen Kinnock.

»Synes du, jeg skulle vente,« spørger han.

»Ja, du bør vente. Du ved ingenting. Det ser ud til, at der har været en fin valgdeltagelse her, hvilket er alle tiders. Tal om det,« lyder det fra Helle Thorning-Schmidt alt imens fotografer og journalister efterhånden omringer parret.

Helle Thorning-Schmidt og Stephen Kinnock bor i dag i London. Her er hun direktør for den internationale humanitære organisation Red Barnet - Save Children International.

Se klippet i Twitter-opdateringen herunder (med engelske undertekster):

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Betjent skulle fortælle mand, at hans...
bt.dk
Tidligere DR-vært skal være far: 'Det...
bt.dk
Bendtners mange svar: Om VM-pladsen,...
bt.dk
Samuelsen ser ingen anledning til at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx