Af - 05/07-15 01:13

KÆMPE show af Paul McCartney - men publikum skufferKÆMPE show af Paul McCartney - men publikum skuffer

Fyrværkeri, ild, Dannebrog, fællessang, verdensklasse og så en lidt for lav lyd som et uopdragent publikum desværre udnyttede.

Bildstrecke im Grossformat »

Du skal være en kynisk skiderik, hvis ikke du blev bevæget af Paul McCartneys lektion i stadionpop lørdag aften på Orange scene på Roskilde Festival.

Super akavet interview med Kane West på Roskilde Festival: - Paul McCartney er ok
Super akavet interview med Kane West på Roskilde Festival: - Paul McCartney er ok

Efter en stille og rolig første del, hvor han spillede en god blanding af de mindre kendte sange fra det enorme bagkatalog, satte han bogstaveligt talt ild til scenen under James Bond-nummeret 'Live and Let Die' med et imponernde fyrværkeri og pyroteknik-show, der lukkede munden på det lidt for højt talende publikum.Hvorfor der var skruet ned for Paul McCartney og bandets lyd vides ikke, men den lave volumen gjorde desværre, at halvdelen af koncerten blev overtaget af snakkeklubberne rundt i de forskellige geled. Klubber, der garanteret kun var mødt op for at se giraffen før hverdagen venter i overmorgen.


Men alt dette var glemt igen, da Paul McCartney satte gang i de sidste 10-15 numre (han nåede at spille 37!), hvor det blev til rørende fællessang over numre som 'Hey Jude', 'Cant Buy Me Love' og ikke mindst 'Let It Be'.

Derudover var Paul McCartney den perfekte vært for Orange scene. En kær rock-morfar, der havde nedfældet danske fraser, flagede med Dannebrog og gav kram til fans på scenen.

6 ting vi lærte af Nicki Minaj-koncerten på Orange Scene
6 ting vi lærte af Nicki Minaj-koncerten på Orange Scene

P.S. Hvem skulle tro, at Phil Dunphy spillede guitar i Paul McCartneys band?

P.P.S. Hvem skulle derudover tro, at Paul McCartney og One Direction bruger de samme tricks, når de skal charmere publikum?


P.P.P.S. Og så er det egentlig sjovt at tænke på, at Paul McCartney i aften har været klemt sammen i en musik-sandwich med aerobic-porno-prinsessen Nicki Minaj, der spillede før, og de generelt pænt langt under bæltestedet-rappere Suspekt, der spillede efter og dermed lukkede årets Roskilde Festival. De må have haft en fest bag scenen.LÆS OGSÅ: Seneste sladder fra mediebyen: Kendis klipper krøllerne af

LÆS OGSÅ: Endelig skete det! Danmarks to største nuddelhår mødtes i nat på Roskilde Festival

LÆS OGSÅ: Sjov video: Marie Key-hader synger præcis som Marie Key

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Facebookvideo skulle ramme...
bt.dk
Hvad skete der? Wozniacki uddelte æg...
bt.dk
Britiske ransagning indledt hos...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx