Af Ritzau/FOKUS - 29/06-16 07:56; Opdateret: 29/06-16 09:31

Roskilde-hovednavn hylder danske studenterRoskilde-hovednavn hylder danske studenter

Ret Hot Chili Peppers forsanger, Anthony Kiedis, har trukket en studenterhue over ørerne i selskab med flere danske studenter.

the graduates

A photo posted by Red Hot Chili Peppers (@chilipeppers) on

Der bliver fart på årets Roskilde Festival, når det amerikanske rockband Red Hot Chili Peppers onsdag aften indtager festivalens mest ikoniske scene, Orange Scene, for at give de glade festivalgæster en ægte rock and roll-oplevelse.

Men allerede nu er i hvert fald en af bandets populære herrer landet på dansk jord. Bandets forsanger, 53-årige Anthony Kiedis, afslører således på gruppens Instagram-profil, at han tirsdag tog sig tid til at fejre de nyudklækkede danske studerende.

- Dimittenderne, skriver bandet således på det sociale medie til et billede af gruppens frontfigur med en dansk studenterhue på hovedet og omringet af nyslåede studenter.

Med på billedet poserer også Anthony Kiedis søn, Everly Bear Kiedis, der ligesom sin far også er iført en dansk studenterhue med et rødt bånd.

Det bliver ikke første gang, at Red Hot Chili Peppers onsdag optræder på Roskilde Festivalen. Den amerikanske rockgruppe spillede senest på festivalen i 2007, men bandet har ligeledes optrådt på den populære festivalplads i 1996 og 2002.

Red Hot Chili Peppers spiller onsdag aften klokken 22.30 på Orange Scene.

LÆS OGSÅ: Red Hot Chili Peppers kommer til Roskilde Festival

LÆS OGSÅ: Skynd dig: Roskilde Festival melder næsten udsolgt for denne dag

LÆS OGSÅ: Husker du Red Hot Chili Peppers? Så dårlige var de på Roskilde i 2007

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx