Af - 30/06-16 18:16; Opdateret: 30/06-16 18:48

Mor raser: Stive Roskilde-tåber sendte min datter på hospitaletMor raser: Stive Roskilde-tåber sendte min datter på hospitalet

Hanne Poulsens datter Freja blev tacklet på Roskilde Festival og endte på skadestuen efter flere knæoperationer på et år.

Bildstrecke im Grossformat »

Se billeder fra årets lejrliv her i galleriet.

På Roskilde bliver man udsat for lidt af hvert. Nøgne svenskere, urinstøv, afrofunk, solstik og telttyveri er bare noget af det, man skal finde sig i.

Men da Freja blev flyvetacklet af to fyre, blev det for meget for hendes familie, der raser i et opslag på Roskilde Festivals Facebook-væg.

Årets Roskilde-brandert? Tobias vågnede med 14 andengrads-forbrændinger
Årets Roskilde-brandert? Tobias vågnede med 14 andengrads-forbrændinger

Hanne Poulsens datter Freja har ifølge opslaget haft to store knæoperationer det seneste år og kæmpet en brav kamp for at kunne blive klar til årets festival - hendes sidste chance for at være samlet med sin 3.g-gymnasieklasse. Og hun blev klar.

"Men søndag aften i Clean out loud-camp, er der så nogen der spiller ølbowling...
Men hvordan fanden kan nogen være så TÅBELIGE OG STUPIDE at lave en flyvende tackling på en lille pige (160 cm), der kommer humpende forbi på krykker? Muligt, at man drikker det meste af hjernen ud.. men helt ærligt," skriver moren.

Fuck sikker sex: Vi er ligeglade med kondomer på Roskilde
Fuck sikker sex: Vi er ligeglade med kondomer på Roskilde

Freja endte på skadestuen efter hjælp fra nogle andre festivaldeltagere og festivalens samaritter. Og det er Hanne Poulsen trods alt meget taknemmelig for midt i den ellers ubehagelige situation.

Se det fulde opslag herunder:

Husker du? Par har hed Roskilde-sex under koncert
Husker du? Par har hed Roskilde-sex under koncert

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx