Af - 30/06-16 23:30

Fuser: Macklemore var ikke stor nok til Orange sceneFuser: Macklemore var ikke stor nok til Orange scene

Et par Spotify-hits var ikke nok til at fylde Orange scene. Macklemore & Ryan Lewis kunne desværre ikke leve op til deres placering øverst på plakaten trods et sympatisk forsøg.

storybild

(Billede: Scanpix)

Det er sagt før, og vi siger det igen: Roskilde Festival lider i år af mangel på de helst store koncertnavne, og Macklemores koncert torsdag aften beviste det endnu engang.

Trods en placering øverst på plakaten som året store rap-navn har Macklemore & Ryan Lewis langt fra samme pondus som rap-giganter som Kanye West og Jay Z, der tidligere har spillet på Danmarks største festival.

Sjaskvåd festival: 2.000 gratis kondomer revet væk
Sjaskvåd festival: 2.000 gratis kondomer revet væk

Macklemore gav det ellers et hæderligt forsøgt. En storladen intro med champagneprop-skud, trompeter og englekor og begge arme ud til siden lagde en til en stor koncert. Men festen udeblev for alvor.

For det første var der skruet alt for meget ned for lyden. Macklemore rapper med en halv-hæs stemme, og den kom aldrig helt ud til de bagerste rækker.

TV: Så klamme og grove er fyrene på Roskilde
TV: Så klamme og grove er fyrene på Roskilde

Ryan Lewis gjorde det godt som spilmester og tæskede løs på trommerne, men i løbet af den halvanden times spilletid, var det reelt set kun under Spotify-hitsene ’Thrift Shop’, ’Can’t Hold Us’ og ’Downtown’, at de havde fat i publikum.

Macklemore er en atypisk rapper, og det var et sympatisk træk, da han som optakt til nummeret ’Same Love’ mindedes ofrene i Orlando. Regnbueflag dukkede op på storskærmen, og to piger kyssede. Koncerten sluttede da også med, at Macklemore fik publikum til at råbe ’peace’ tre gange.

Dagens optur på Roskilde: Her er kvinden bag årets hår-trend
Dagens optur på Roskilde: Her er kvinden bag årets hår-trend

Macklemore kom aldrig for alvor ud over rampen. Selvom han påstod, det var hans største koncert nogensinde, vil den for Roskilde-publikummet desværre hurtigt være glemt igen.

LÆS OGSÅ: 10 vilde Roskilde-hemmeligheder: ’Tre dage efter røg kondomet ud af mig ...’

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx