Af - 04/07-14 15:26; Opdateret: 04/07-14 15:42

Kom med backstage: Så spartansk 'bor' de danske stjerner på RoskildeKom med backstage: Så spartansk 'bor' de danske stjerner på Roskilde

Et bord, et par håndklæder og et lille køleskab med øl og sodavand. Det danske band Cancer viser rundt i deres backstage-rum på Roskilde Festival.

- Fuck Outkast var fedt i går. Jeg havde egentlig ikke planlagt at tage herned, før vi skulle spille, men da jeg fandt ud af, at Outkast kom om torsdagen, så blev jeg nødt til lige at tjekke dem ud.

Farlig lattergas-trend hitter på Roskilde Festival
Farlig lattergas-trend hitter på Roskilde Festival

Metroxpress hænger ud backstage med det nye danske band Cancer som fredag eftermiddag spiller på Pavilion-scenen.

Fræk dating-app er populær på Roskilde
Fræk dating-app er populær på Roskilde

Det er forsanger Nikolaj Manuel Vonsild (som du måske kender fra When Saints Go Machines), som fortæller begejstret om sin oplevelse med ungdomsheltene Outkast.

- Det var det første melodiske rap, jeg hørte, og de var medvirkende til, at jeg begyndte at synge, fortæller han.

Adr: Her er de 10 klammeste Roskilde-oplevelser
Adr: Her er de 10 klammeste Roskilde-oplevelser

Han og Cancer-kollegaen Kristian Finne Kristensen (der også spiller på søndag med sit andet band Chorus Grant) viser rundt i deres backstage-lokale.

- Det er sjovt. Da jeg spillede her første gang i 2008 med When Saints Go Machines, virkede det kæmpe stort, men nu virker det ikke som noget særligt, smiler Nikolaj Vonsild.

Fed mad knækker dine børn på Roskilde
Fed mad knækker dine børn på Roskilde

Han vågnede allerede klokken fire i nat og kunne pludselig ikke sove. Det er bare noget specielt at spille på Roskilde Festivalen, når man er et dansk band.

- Det har bare noget særligt over sig. Jeg er kommet hernede siden teenageårene. Jeg er jo oprindeligt fra Bornholm, så hver sommer tog vi en stor gruppe venner til Roskilde og bare gik amok. I dag er der lidt mere ro på, fortæller Kristian Kristensen. Nikolaj Vonsild fortæller, at han er kommet dertil hvor han sover på hotel. Også selvom han skal være her resten af weekenden.

De joker lidt om at Nikolaj Vonsild på søndag vil dukke op til Kristian Kristensens anden koncert, sur og tvær som en anden Liam Gallagher og råbe på bedre musik.

- Spil nu noget When Saints Go Machines! Haha.

Cancer spiller fredag klokken 12 på Pavilion.

SE CANCER VISE RUNDT I DERES BACKSTAGERUM I VIDEOEN ØVERST.

Gå ind på MXFESTEN.DK og anmeld roskilde

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx