Af - 01/07-16 21:04; Opdateret: 01/07-16 22:26

Scarlet Pleasure glemte én vigtig ting på Orange scene: 'Tiden løb fra os'Scarlet Pleasure glemte én vigtig ting på Orange scene: 'Tiden løb fra os'

Scarlet Pleasures drengedrøm gik i opfyldelse, da de fredag eftermiddag spillede på Roskilde Festivalens Orange scene. Her fortæller de tre bandmedlemmer om den store oplevelse.

Et smukt øjeblik fra koncerten med Scarlet Pleasure. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

- Det var for sindssygt. I de sidste ti år har jeg haft en idé inde i hovedet om hvordan, det ville være at stå på den scene, og så overgik det bare alle forventninger.

Danske Scarlet Pleasure gav fredag eftermiddag publikum et tiltrængt pop-tilskud, da de klokken 16.00 gik op på Roskilde Festivalens Orange scene og fyrede op for en hæsblæsende hit-parade, så selv den største pop-hater måtte have haft svært ved at stå stille.

TV: Muggen pesto? SÅ klamme ting spiser festivalgæsterne
TV: Muggen pesto? SÅ klamme ting spiser festivalgæsterne

For bandmedlemmerne Emil, Joachim og Alexander var det en drengedrøm, der gik i opfyldelse. Lige siden de i folkeskolen for over ti år siden besluttede at ville være rockstjerner, har den legendariske scene været hovedmålet.

- Før vi gik på, kunne vi se på nogle tv-skærme, hvordan folk var begyndt at stille sig i kø. Jeg troede seriøst, det var Neil Young, de ventede på, griner forsanger Emil.

- Vi mødte Anderson Paak backstage, og hele opsætningen med rød løber gav en stemning af, at vi var rykket op i en større liga, supplerer Alexander.

Neil Young-fan: Det er som at have en god kammerat
Neil Young-fan: Det er som at have en god kammerat

Bassisten fortæller om den ydmyge optakt til dagens koncert, der foregik hjemme hos mor og far i Gentofte.

- Seks-syv timer før koncerten, sad jeg i bus 150S på vej ud til min mor og far, fordi jeg skulle ønske dem god ferie. Og så har min lillebror fødselsdag i morgen, så ham havde jeg også en gave med til. Det var lidt syret at sidde i en bus og lave noget så hverdagsagtigt, når man kort efter skulle stå foran 60.000 mennesker, fortæller Alexander.

Trommeslager Joachim erkender, at han ikke har kunne sove de sidste par dage af bare spænding. Generelt har drengene forsøgt at holde sig helt skarpe og for eksempel ikke rørt alkohol i et stykke tid.

Derfor SKAL du have fletninger på årets Roskilde Festival
Derfor SKAL du have fletninger på årets Roskilde Festival

Et af koncertens højdepunkter var da barndomsvennerne fra Julias Moon kiggede forbi for at spille deres hit 'Lipstick Lies'. Scarlet Pleasure havde også tænkt på at ringe til Nik & Jay, som de tidligere har haft med i Lille Vega, men holdt fast i én gæste-optræden.

- Det gav bare mening, da vi har gået i skole sammen og startet med musikken nogenlunde på samme tid. Det er fedt at kunne dele sådan en oplevelse med nogle venner.

Scarlet Pleasure har på sommerturneen også spillet på blandt andet Tinderbox festival i Odense og Northside i Aarhus. I dag 'glemte' de at spille deres sædvanlige afslutningsnummer 'Youth Is Wasted On The Young', hvor forsanger Emil ellers kan give den los med sin imponerende falset.

- Haha, det var også meningen, at vi skulle have afsluttet med den i dag, men tiden løb fra os. Vi fik at vide i øresneglen, at vi ikke kunne nå det, og vi ville ikke risikere, at de kappede strømmen midt i det hele, fortæller Emil og tilføjer:

- Nummeret betyder meget for os, men da det ikke har fået helt fat i publikum endnu, føltes det også bare fedt at gå ud med et brag med 'Heat'.

Hovsa: Lejr-hygge udviklede sig til sex-orgie
Hovsa: Lejr-hygge udviklede sig til sex-orgie

Og hvad skal bandet så nu?

- Vi skal bare være stive. Du drømmer ikke om, hvor meget vi skal fejre det her. Vi har fri i morgen og de næste par uger. Så vi skal bare nyde den her aften med hele holdet og så se Mø i morgen (Mø spiller på Orange scene lørdag aften red.), fortæller Alexander.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx